Световните шампионки от Испания бяха приети от премиера но страната

...
Световните шампионки от Испания бяха приети от премиера но страната
Коментари Харесай

Педро Санчес прие световните шампионки по футбол: Това ще бъде векът на жените

Световните шампионки от Испания бяха признати от премиера само че страната Педро Санчес на гала в Мадрид през днешния ден.

Премиерът уточни, че играчите са образец за подражателство, изключително за младите девойки в страната.

Испания се гордее с вас. Това ще бъде векът на дамите и същинското тъждество, сподели той, представен от Българска телеграфна агенция.

Санчес добави, че има " към момента доста да се направи " във връзка с правата на дамите, " само че сме на прав път ".

Имаше дискусия към тима на Испания преди шампионата след спор за методите на треньора. След това президентът на Испанската футболна федерация Луис Рабиалес беше заставен да се извини, откакто целуна една от звездите на тима Джени Ермосо по устните по време на награждаването за трофея в Сидни в неделя.

Испания победи Англия с 1:0 на финала за първата си международна купа при дамите. Всички състезателки от тима ще бъдат наградени със специфичен златен орден за заслуги в спорта.

Приемът в испанския кралски замък в Мадрид е плануван чак на 19 септември, оповестяват медиите в страната.

След като кацнаха в Мадрид от Австралия, най-хубавият състезател на Световното състезание Айтана Бонмати и съотборничките й пътуваха с открит рейс през испанската столица късно в понеделник. Те отпразнуваха триумфа си на Световното състезание с хиляди хора, които танцуваха и пееха по улиците.

Тази купа принадлежи на вас, сподели защитничката Ивана Андрес на аплодиращите почитатели, до момента в който купонът продължи дълго през нощта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР