Световните шампиони във Формула 1 Ред Бул представиха цветовете, с

...
Световните шампиони във Формула 1 Ред Бул представиха цветовете, с
Коментари Харесай

Ред Бул показа цветовете на RB19 в Ню Йорк

Световните първенци във Формула 1 Ред Бул показаха цветовете, с които ще се състезава новият автомобил на отбора RB19, пилотиран от двукратния международен първенец Макс Верстапен и Серхио Перес. От отбора написаха в обществените мрежи, че в Ню Йорк е показан новият RB19, същото сподели и единият от водещите, само че това не беше доказано нито от Кристиан Хорнър, нито от водачите.

Тимът употребява представянето, следено онлайн от над 200 000 индивида в интернет, да показа новите си спонсори, както и бъдещия си съюз с Форд, като основният изпълнителен шеф на компанията Джим Фарли беше посетител на шоуто.

“За нас това е значима стъпка, нямаме самообладание да се състезаваме дружно с Ред Бул - съобщи Фарли. - Ние ще сме стратегически и механически сътрудник на Ред Бул Пауъртрейнс. ”
 Официално: Форд се завръща във Формула 1 Официално: Форд се завръща във Формула 1
Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър удостовери, че вторият тим на  компанията - Алфа Таури, също ще употребява задвижващи системи на Форд от сезон 2026, когато влизат в действие новите механически правила във Формула 1.

За сезон 2023 Ред Бул провежда конкурс за цветовата скица на болидите на отбора за трите надпревари в Съединени американски щати и също по този начин ще има и две демонстрации - в Чикаго и Нешвил.
 Сериозни промени в аеродинамиката на Ред Бул RB19? Сериозни промени в аеродинамиката на Ред Бул RB19?
Новият автомобил на отбора RB19 се чака да дебютира на предсезонните проби в Бахрейн в края на месеца, само че също по този начин в случай че отборът провежда шейкдаун, може би там ще забележим ранна версия на новата кола.

На представянето на Ред Бул трябваше да приказва и основният изпълнителен шеф на Формула 1 Стефано Доменикали, само че се оказа, че той си е тръгнал авансово от шоуто и не се яви на сцената, когато го повика водещият. Презентацията стартира с 45-минутно забавяне без обаче да стане ясно каква е повода за него.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР