Световните шампиони от Франция не спират да се забавляват при

...
Световните шампиони от Франция не спират да се забавляват при
Коментари Харесай

Французите купонясват, Канте се срамува

Световните първенци от Франция не стопират да се забавляват при първото си събиране след Мондиала в Русия. " Петлите " се готвят за дуелите си с Германия и Холандия от Лигата на нациите, а настроението в базата им е повече от чудесно.

Футболистите на Дидие Дешан купонясват даже по време на вечеря. Вратарят на " Монпелие " Бенжамен Лекомт скочи върху стола и се вживя в ролята на артист, а вместо микрофон употребява бутилка. И до момента в който съотборниците му драговолно се включиха в осъществяването с овации и тракане по масата, един от тях явно се усещаше не на място.

Watch N’Golo Kanté’s total lack of desire to be involved in Montpellier goalkeeper Benjamin Lecomte’s initiation song for the French national team. pic.twitter.com/TfubDPS5RV
— Get French Football News (@GFFN) September 4, 2018

Н'Голо Канте в никакъв случай не е харесвал светлината на прожекторите, а за похлупак халфът на " Челси " се озова на стола тъкмо до Лекомт.

Наскоро нападателят Оливие Жиру разкри, че на церемонията по награждаването в Москва през юли срамежливият Н'Голо по този начин и не посмял да си изиска международната купа. Макар че бе с основна роля за триумфа, той се доредил до трофея едвам откакто и последният му съотборник се уморил да театралничи.
Н`Голо Канте и изкуството да покриваш 30% от планетата От събирането на отпадък до колекционирането на титли - историята на динамото във френската халфова линия
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР