Световните музикални класации в продължение на няколко седмици класират на

...
Световните музикални класации в продължение на няколко седмици класират на
Коментари Харесай

Гафът на Ариана Гранде или внимавайте с татуировките

Световните музикални ранглисти в продължение на няколко седмици класират на топ място най-новия сингъл „ Седем пръстена “ (7 Rings) на младата красавица Ариана Гранде. В чест на този триумф, певицата си е направила татуировка с името на песента върху дланта си с японски знаци.

За огромно страдание обаче се оказва, че надписът е сбъркан! Допусната е правописна неточност и текстът в превод значи тип малко барбекю върху дървени въглища, а не „ Седем пръстена “.

Смешната неточност видяха незабавно почитатели на певицата, която е веган, откакто тя качи фотография на татуировката в обществените мрежи. A шегите по неин адрес не закъсняха.

В Туитър звездата изясни, че болката е била непоносима и точно поради това е изпуснала един знак. Ариана Гранде разясни, че кожата на дланта на ръката елементарно регенерира и татуировката може да се поправя.

Излезлият в средата на януари клип на 7 Rings е с над 100 милиона гледания в You tube, а песента оглави класацията за продажби на сингли в Съединени американски щати. Следващият албум на Ариана Гранде ще излезе на 8 февруари.

Зевзеците незабавно направиха занимателни колажи на младата брюнетка до барбекю.

 

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР