Световната здравна организация (СЗО) полага всички усилия за популяризиране на

...
Световната здравна организация (СЗО) полага всички усилия за популяризиране на
Коментари Харесай

Световното правителство поема контрола над Русия. Остават шест месеца

Световната здравна организация (СЗО) поставя всички старания за разпространение на по този начин нареченото световно пандемично съглашение, което се приготвя за сключване през май идната година. Страните, които го подпишат, ще трансферират своя суверенитет на СЗО, която от този миг ще стане де факто най-висшият световен директорски орган.

Совалковата дипломация на глобалистите

Генералният шеф на Световната здравна организация Тедрос Гебрейесус прикани държавните управления по света да „ завършат ратификацията на национално равнище “ на световното „ Пандемично съглашение “, направено в границите на СЗО през последната година и половина.

В особено послание Гебрейесус се оплака, че „ дезинформацията е подкопала доверието сред хората, държавните управления и институциите “.

За каква дезинформация приказва Гебрейесус? Всъщност СЗО и нейният общоприет шеф бяха главните източници на дезинформация по време на пандемията от ковид, която оповестиха преди три години.

Глобалното съглашение, за което приказва водачът на СЗО, е публично инициирано от бюрокрацията на Европейски Съюз. Всъщност зад този документ стоят глобалистки структури като фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, фондацията на Сорос „ Отворено общество “* и Световния стопански конгрес в Давос.

Откажете се от суверенитета си

Ето какво сподели Гебрейесус текстово в обръщението си:

" Следващата пандемия не е въпрос дали, а по кое време и не можем да си позволим да повторим същата неточност от предишното.

Ето за какво държавите-членки на СЗО договарят за ново пандемично съглашение и промени на Международните здравни правила, с цел да укрепят правната рамка за световния отговор на пандемиите. И не можем да спрем дотук. Трябва да преминем през национална ратификация и отговорно използване. "

Гебрейесус бърза. Защото същността на измисленото от глобалистите Пандемично съглашение от дълго време е известна на тези, които деликатно следиха процеса на подмолната му, негласна подготовка в СЗО.

Проектът на това съглашение ще бъде показан за утвърждение на идната сесия на Световната здравна асамблея (най-висшият орган на СЗО), която ще се организира в Женева през май тази година. Гебрейесус се опасява от стеснение. Ами в случай че някой от събранието се изправи и каже истината за този документ?

Моля, обърнете внимание: Гебрейесус приказва за „ отговорно “ използване от страна на Споразумението за пандемията. Тоест с подписването му страната ще се задължи да го извършва.

С други думи, изпълнявайте случайните заповеди на глобалистите, предавани посредством СЗО. Глобалното съглашение за пандемията включва де факто прехвърлянето на суверенитета от всички страни към бюрокрацията на СЗО.

Пандемичното съглашение планува въвеждането на електронен „ ваксинален паспорт “, който ще стане по-голям за жителите на всички страни от гражданския паспорт и ще бъде билет за „ естествен живот “.

Без него човек няма да може да се движи по света, достъпът му до финансови запаси и търговски мрежи ще бъде блокиран и така нататък и по този начин нататък, под претекст, че без „ ваксинален паспорт “ човек ще съставлява опасност за здравето на други хора. Това ще бъде електронна усмирителна за всеки човек.

Как беше?

През януари тази година СЗО организира закрито съвещание на Комитета за обзор на промените на Международните здравни правила (IHR) в Женева.

Тяхната нова версия се създава (Гебрейесус загатна това), с цел да отговори дейно на „ провокациите “, подбудени от пандемията на ковид. Измененията се приготвят като част от създаването на световното Пандемично съглашение и де факто новата версия на разпоредбите ще стане неразделна част от него.

Всъщност и двата документа - IHR и Споразумението за пандемията - основават правна основа за образуването на система на световна тирания.

Нека повторим, то ще бъде осъществено от глобалисткия хайлайф посредством СЗО, която в новата версия на IHR е талантлива с изключителни пълномощия в световен мащаб, трансформирайки се под претекст за отбрана на здравето на хората в орган за световни дейности. ръководство на човечеството.

Чрез бюрократите на СЗО светът ще бъде ръководен от шепа ултралиберални глобалисти, чиито антихристиянски мизантропски възгледи от дълго време са добре известни.

Пандемичното съглашение дава на бюрокрацията на СЗО правото да афишира световни пандемии и да постанова ограничаващи ограничения по свое убеждение във всяка страна или група страни за случайно дълъг интервал от време. Освен това СЗО не е избирателен орган.

Следите са покрити

Самото съглашение за пандемия, което в началото носеше цялостното си име (Международно съглашение за предварителна защита, подготвеност и отговор на пандемии), получи ново „ техническо име “ в плана, оповестен в края на 2022 година: WHO CA+. Това значи следното:

" Конвенция, съглашение или различен интернационален инструмент на СЗО за предварителна защита, подготвеност и отговор на пандемии - от където първата дума и началните букви на втората и третата дума са включени в латинското съкращение). "

Така всеки, който срещне тази абревиатура, би трябвало да разбере защо приказваме.

Защо смислите са замъглени и имената заменени, не е мъчно да се отгатне. Всички към този момент треперят от израза „ пандемично съглашение “ и е измислено ново, неясно за всички редуциране.

Глобалистите, представлявани от водещи транснационални корпорации и „ господарите на парите “ от Уолстрийт, се пробват да скрият същинския смисъл и цел на този документ - да приготвят страните по света за това, че подписвайки го, те непринудено ще се съгласяват да предадат своя суверенитет и живота на своите жители в ръцете на глобалисткия хайлайф.

Но както и да промените името, същността остава същата. Пандемичното съглашение е ориентирано към основаване на система за цялостен електронен надзор върху хората от всички страни и няма нищо общо със опазването на здравето.

Какво е приказвал Мурашко със СЗО?

В подтекста на гореизложеното е доста обезпокоително, че съветският здравен министър Михаил Мурашко организира среща в Астана на 23 октомври с ръководителя на СЗО Гебрейесус и с ръководителя на Европейското бюро на СЗО.

Мурашко сподели пред пресата, че контактите на Русия със СЗО не престават. Много съмнително е, че ръководителят на съветското министерство на опазването на здравето по всевъзможен метод избягваше да приказва за съответната тематика на своите договаряния с представители на СЗО и се показваше много общо.

Според РИА Новости той сподели, че са разисквани „ доста наболели въпроси, които са на дневен ред през днешния ден “.

" Договорихме се за взаимни мероприятия на територията на Руската федерация ", сподели Мурашко.

Тоест, той не сподели нищо.

Но в подтекста на обстоятелството, че Гебрейесус е извънредно угрижен за бъдещата ратификация на Споразумението за пандемията от всички страни, е мъчно да си представим, че тази тематика не е била разисквана от него с ръководителя на съветското министерство на опазването на здравето.

И поражда въпросът за какво Мурашко подмина този най-съществен аспект в диалог с публицисти в Астана? Известно е, че Русия, представлявана от Министерството на здравеопазването и Роспотребнадзор, интензивно сътрудничи със СЗО и взе участие в създаването на Споразумението за пандемията. Наистина ли Русия ще остане свободна единствено до идващия май?

Кога най-сетне ще напуснем СЗО?!

Както в Държавната дума, по този начин и в пресата от дълго време бие алармата: Русия би трябвало да се отдръпна от СЗО и да спре всякаква връзка с тази гнила организация, която е линията сред глобалисткия „ хайлайф “ и останалото човечество.

Ще продължи ли нашето Министерство на здравеопазването да пази „ нуждата от съдействие “ с враговете на Русия и цялото човечество?

Според Мурашко съветската страна продължава да отстоява своите позиции и ползи. Какви ползи на Русия има намерение да пази нашето Министерство на здравеопазването на платформа, която в началото не е основана от нас и за други цели?

Ако Русия, като член на СЗО, подпише и ратифицира Споразумението за пандемията, тогава Русия ще завърши като суверенна страна. Тогава ще бъде допустимо да навием всичко в Украйна и да прикрием оръжията си.

*Фондация „ Отворено общество на Сорос “ е организация, неразрешена в Русия.

Превод: СМ

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. 
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР