Световната здравна организация (СЗО) отхвърли идеята за издаване на документи,

...
Световната здравна организация (СЗО) отхвърли идеята за издаване на документи,
Коментари Харесай

СЗО e срещу идеята за издаване на документи за имунитет срещу коронавируса

Световната здравна организация (СЗО) отхвърли концепцията за издаване на документи, удостоверяващи имунитет против ковид, съобщи Асошиейтед прес.
СЗО: Източна Европа е при започване на епидемията от COVID-19 Епидемията в Западна Европа наподобява се стабилизира или спада, съобщи генералният шеф на организацията
За момента няма доказателства, че тези, които са се възстановили от COVID-19 и имат антитела, са предпазени от втора зараза, акцентира организацията.

Идеята за документи, удостоверяващи имунитета, беше препоръчана като метод да се разреши на хората с антитела да се върнат на работа. Но основаната в Женева СЗО съобщи през днешния ден, че са нужни повече проучвания, преди да се потвърди, че сходни документи ще бъдат точни.
СЗО: Коронавирусът ще е с нас още дълго време По думите на генералния шеф множеството страни са към момента в начален стадии на епидемията
Хората, които се считат за ваксинирани, могат да подценен препоръките за запазване на публичното здраве и документите могат да покачат заплахата от разпространяване на болестта, добави организацията.

Оттам упорстват за спомагателни изследвания на употребяваните проби за антитела, които да дефинират точността и надеждността им.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 1 234 46 54 197 Света 2 846 576 17 750 197 859 811 783 Заразени* Нови Починали България 1 234 46 54 Света 2 846 576 17 750 197 859
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР