Световната здравна организация намери за удачно да публикува на фейсбук

...
Световната здравна организация намери за удачно да публикува на фейсбук
Коментари Харесай

СЗО: 5G мрежите не разпространяват COVID-19

 Световната здравна организация откри за удачно да разгласява на фейсбук страницата си обяснение, че 5G мрежите не ръсят ковид по света.

Този факт е прочут на всеки средноинтелигентен човек по света, само че през последните седмици с разпространяването на COVID-19 и ръста на смъртните случаи, в обществените мрежи по целия свят настъпи същинска нервност, провокирана от всевъзможни тайни теории, най-популярната от които свързва подлата болест с 5G антените.

Заради всеобщата неуравновесеност Световната здравна организация (СЗО) разгласява инфографика със заглавие " ФАКТ: 5G мрежите НЕ популяризират COVID-19 ". В нея се изяснява, че вирусите не могат да пътуват по радиовълни/мобилни мрежи и че ковид има в доста страни, които към момента нямат построена инфраструктура от новото потомство (Б. ред. - България е точно измежду тях).

От СЗО изясняват, че  COVID-19 се предава единствено по респираторен път - кихане, кашляне или диалог със инфектиран човек. Другият вид да се болестите е да докоснете предмет, върху който е попаднал вируса и по-късно да докоснете очите, устата или носа си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР