Световната шампионка по бягане в зала от 2008 и 2010

...
Световната шампионка по бягане в зала от 2008 и 2010
Коментари Харесай

Атлетка призна: Девствена съм, затова не се ползвам с предимство

Световната шампионка по тичане в зала от 2008 и 2010 година Лоло Джоунс призна в телевизионно изявление, че към момента е девствена, заради което не се употребява с преимущество по отношение на останалите състезателки.

,,Да поддържаш полови връзки несъмнено е преимущество за нас, спортистите, изключително за дамите. Знаете, добре е за хормоните... само че аз съм девствена и от тази позиция може би нямам това предимство с останалите ми съпернички на пистата'', показа 37-годишната американка, която добави, че ще резервира ''целомъдрието'' си до встъпването в брак.

Рапърът Ти Ай водел щерка си на гинеколог, с цел да се увери в девствеността ѝ

Джоунс признава, че нормално първите ѝ срещи се оказват и последни, когато мъжете против нея узнаят, че не желае ''да се покварява'' преди първата брачна нощ.

В момента атлетката води усилена подготовка за Олимпийските игри в Токио тази година, които по думите ѝ най-вероятно ще бъдат последните.

Behind the scenes with @KevinHart4real for The Cold as Balls Series on @LOLNetwork. Check out full episode https://t.co/FrXjHmpJAx pic.twitter.com/OgGoaNPALw
— Lolo Jones (@lolojones) January 21, 2020
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР