Световната номер 1 при жените Ига Швьонтек се наложи в

...
Световната номер 1 при жените Ига Швьонтек се наложи в
Коментари Харесай

Ига Швьонтек продължава в Синсинати, Рибакина се отказа заради контузия

Световната номер 1 при дамите Ига Швьонтек се наложи в три сета над китайката Чжън Цинвън с 3:6, 6:1, 6:1 и се класира за четвъртфиналите на шампионата по тенис на твърда настилка в Синсинати (САЩ) с награден фонд 2 788 468 $.

Водачката в схемата стартира нерешително и загуби първия сет с 3:6, само че по-късно откри своя темп на игра и без проблеми завоюва идващите две елементи с 6:1, 6:1.

Швьонтек разяснява успеха си, само че и рецензиите към нея в обществените мрежи.

" Днешният мач не беше съвършен. Всички видяхме това. Количеството ненавист и рецензии, които аз и моят тим получаваме след загуба на сет, е неуместно. Всички жертваме доста. Всички работим в действителност интензивно, с цел да бъдем на това място. Винаги даваме 100% от това, което можем да вършим всеки ден. За мен е тъжно да видя, че хората, с които работя, и аз, сме съдени по подобен метод ", съобщи международната номер 1.

В спор за място на полуфиналите полякинята ще срещне шампионката от " Уимбълдън " Маркета Вондроусова, която в среща от третия кръг победи американката Слоун Стивънс със 7:5, 6:3.

Четвъртата в схемата Елена Рибакина от Казахстан бе принудена да се откаже в своя мач от третия кръг против италианската квалификантка Жасмин Паолини заради травма. Рибакина завоюва първия сет с 6:4, само че във втория получи контузия и напусна корта при 5:2 за италианката.

Чехкинята Каролина Мухова също стигна до четвъртфиналите с трисетова победа с 6:3, 2:6, 6:3 над осмата в схемата Мария Сакари от Гърция.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР