Световната мегазвезда в бойните спортове Конър Макгрегър изпрати видео, в

...
Световната мегазвезда в бойните спортове Конър Макгрегър изпрати видео, в
Коментари Харесай

Конър Макгрегър с послание до феновете до българските си фенове преди посещението в София

Световната мегазвезда в бойните спортове Конър Макгрегър изпрати видео, в което персонално поздравява и удостоверява на всички в България наближаващата негова аудиенция на 19 октомври в „ Арена София “ за „ А Proper Night with Conor McGregor " и MAX FIGHT 56.
Прочетете още
„ България, The Notorious Конър Макгрегър е. Ще се забележим доста скоро! “, гласи надъхващия привет на ММА легендата.

Всички присъсващи в залата ще се насладят с изключение на на доста бойни срещи, част от MAX FIGHT 56, и на запаметяваща особено основана шоу стратегия. В нея присъединяване ще вземат една от най-чаровните и обичани български изпълнителки Нина Николина, която дружно с невероятните 101 каба гайди сигурно ще накарат всички присъстващи да настръхнат. Още едно одобрено музикално име у нас ще бъде част от звездната стратегия – рапърът Fyre дружно с Theo, както и Поля Иванова, или по-известна като дребната Поли. Към тях ще се причислят още музикантите от Brazz_ViliDJ. И не на последно място - Луиза Душкова и артистите от „ Нов цирк “ дават обещание зрелище от международна класа с доста разнообразни пиро резултати, каскади и акробатика. Специално за нощта на специфичната вечер с Конър Макгрегър ще участват актьори от България, Австрия, Аржентина и Италия.

Гостуването на ирландския войник у нас е едно от най-чаканите събития в света на спорта. Той ще има достойнството да следи онлайн срещите от голямата галавечер на MAX FIGHT 56. Пред погледа му ще се организира борбата за Световната купа на Универсалната боксова организация сред Йосиф Панов-Пепелянката и Санди Масуд от Франция. Пепелянката дефинира борбата с Масуд за „ мача на живота си “, защото за първи път получава късмет да покори върха в една от международните боксови организации.

Посещението на Конър Макгрегър в България съответствува и с лансирането на неговата марка уиски Proper No Twelve, която носи неповторимия усет на Ирландия.

Билетите за „ А Proper Night with Conor McGregor “ и MAX FIGHT 56 свършват бързо и наличност може да бъде намеренa на properwhiskey.bg, в мрежата на Epay GO и на място на касите на EasyPay в цялата страна.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР