Световната медийна група TRACE обяви стартирането на четири от премиум

...
Световната медийна група TRACE обяви стартирането на четири от премиум
Коментари Харесай

Музикалният гигант TRACE стъпва в България

Световната медийна група TRACE разгласи стартирането на четири от премиум каналите на музикалния колос, като част от каналите на Булсатком в цяла България. TRACE има внушителна публика от 300 млн. по целия свят, 97 % от които се интересуват най-вече от музика и избират първи да видят министър председателите на нови песни или албуми. 67 % от тях обичат модата и настоящите дизайнерски решения, а 65 % демонстрират интерес към новите технологии.

На локално равнище, групата отразява локалните трендове в музиката, което я прави желана в целия свят. Един от водещите интернационалните канали на групата е TRACE Urban, който предлага неповторим взор върху световната градска музика и просвета. Концепцията на малкия екран е да излъчва най-популярните ърбан музикални клипове, фокусирани върху най-новите хип-хоп, поп и R&B шлагери, както и извънредни изявленията на известни персони. Не на последно място са и магазинните излъчвания и документални филми, свързани с градски актьори и тяхната просвета. В Африка музикалният канал TRACE Africa е №1 на континента и е отдаден извънредно на африканската музика и метод на живот.

Фокусът на медийната група е да покаже многообразието на локалната просвета посредством музиката на най-хубавите реализатори на континента, както и най-новите им шлагери, концерти онлайн, извънредни изявленията и неповторими документални филми.

Следващият район е прочут със своята красива природа и място за фотоси на едни от най-популярните филми за пиратски завършения. Карибските острови оферират неповторима локална музика по TRACE Caribbean. Каналът излъчва най-хубавите видеоклипове от всички музикални жанрове от френскоговорящите и англоговорящите елементи на Карибски острови.

Друга съществена продукция на групата са концертите онлайн и извънредните документални филми за островната музика и просвета. Сред най-популярните излъчвания в TRACE Caribbean са "Good Vibes " със Zouk, Soca, Reggae, Dancehall, Kompa и други.Няма по какъв начин да пропуснем и TRACE Latina - най-хубавият първокачествен канал, напълно отдаден на латино музиката и културата 24/7.

TRACE Latina показва най-хубавото от латино градските ритми, измежду които салса, регетон, бачата, меренге, самба, батукада, мамбо, румба, поп, рап и доста други. Предимството на канала, е че носи същността на латино културата с най-хубавото от музикални видеоклипове, изявленията, концерти и документални филми. Днес TRACE покорява сърцата на почитателите в 180 страни, с помощта на концепцията за отразяване на местни трендове в музиката и характерната градска просвета на другите континенти и страни.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР