Световната глобалистка преса се надпреварва да докаже на човечеството, което

...
Световната глобалистка преса се надпреварва да докаже на човечеството, което
Коментари Харесай

Изпълнява се пророчество: Какво всъщност става в Израел?

Световната глобалистка преса се надпреварва да потвърди на човечеството, което в този момент е залепено за телевизионните екрани и видеоклипове от сцените на събитията в Светите земи, популяризирани посредством обществените мрежи, че израелската разследваща работа Мосад е „ проспала “ нашествието от бойци на Хамас на 7 октомври.

Да проспят? Невъзможно!

МОСАД, който се слави със своята мощ, ловкост, цинизъм и опит, нещо не се съобрази? Мосад просто не можеше да „ проспи “ навлизане от мащаба, който се случи на 7 октомври.

Около 400 бойци на Хамас използваха булдозери, с цел да съборят бетонната стена, разделяща линията Газа от Израел – и това не беше видимо? Това е занимателно. Лъжа е.

Сега в интернет циркулира видео, направено от израелка, служила на границата сред Израел и линията Газа и която споделя невероятна история във връзка със случилото се на 7 октомври. Ще го изтъквам напълно:

„ Служих като сержант по бойни интервенции по време на интервенцията Protective Edge (август 2014 г.) в линията Газа. Цялата ми работа мина там. Сега ме слушайте. И слушайте деликатно. Няма нито един късмет на света да има подобен метод към оградата и ние да не знаем за това!

Наблюдателите седят в бункер и не могат да откъснат очи от екрана в продължение на четири часа. Нощем ме будиха поради гълъб, щъркел, който се доближил до оградата, от хлебарка под оградата – целият бранш беше на ръба.

Как съумяха да влязат с трактори 400 индивида и никой не обърна внимание?? Правех това две години. Не може по този начин! Може би има късмет някой от вътрешната страна да е съдействал за това? “

Израелска провокация

Има цинична и жестока провокация, осъществена от Израел с цената на живота на личните му жители. Това е един тип 11 септември, когато американците, от ръцете на наети от тях терористи, избиха хиляди свои жители в кулите близнаци в Ню Йорк.

Ние не назоваваме поръчителите поименно. Имената им евентуално в никакъв случай няма да станат известни на необятната аудитория. Но е безусловно ясно, че всичко, което се случва, е в полза на Израел.

Съществува жесток скрит план за унищожаването на цялостен един народ – палестинците – от двете елементи на палестинската страна – както от Ивицата Газа, по този начин и от Западния бряг. Израел има намерение да отстрани цялостен народ, повече от 3 милиона палестинци, като „ терористи “ и като своя лична екзистенциална опасност.

Има учредения да се притесняваме, че палестинците ги чака цялостна разпродажба, защото те и единствено те от своя страна мечтаят за ликвидирането на страната Израел и единствено те са спънка за разрушаването на джамията Ал-Акса на Храмовия рид в Йерусалим.

Когато всичко свърши и „ палестинският въпрос ” бъде дефинитивно позволен от израелците, на мястото на джамията Ал-Акса евреите ще стартират да строят Третия храм на Соломон, което е техен исторически императив – задача, която не може да се провали да бъдат приключени. Плановете за построяването му съществуват от дълго време, те пишат за това намерено и никой в Израел не го крие.

Третият храм на Соломон

Много политолози заобикалят да приказват за обстоятелството, че вярващите евреи, които към момента чакат своя избавител, възнамеряват да построят своя Трети храм за него в Йерусалим на Храмовия рид, където в древен времена са се издигали два предходни храма – Първият храм, издигнат от цар Соломон през 20 век пр.н.е. и опустошен през 586 година прочие н. е., и Вторият храм, издигнат през 516 година прочие н. е. и опустошен от римляните през 70 година сл. Хр.

Сега там са издигнати две мюсюлмански светини – джамията Ал Акса и джамията Куполът на скалата. За да построят Третия храм в Йерусалим, израелците би трябвало да се отърват от мюсюлманите и техните свети места. А това е допустимо единствено в случай че Израел фактически управлява целия Йерусалим, а освен западната му част.

Много специалисти, като предписание, не имат вяра, че религиозният мистицизъм може да окаже въздействие върху действителната политика. Съвременните политолози съзнателно изместват фактора на религиозния мистицизъм от редица други, всемирски фактори, които дружно обезпечават схващане на същността на протичащото се.

Прави усещане, че актуалната политическа просвета като световна просвета се пробва да не оперира с понятия като „ мистицизъм “ или „ религиозно знамение “, класифицирайки ги съвсем като вярвания от каменната епоха или „ средновековно мракобесие “.

В Израел чакат…

Междувременно израелската преса не се опасява да бъде класифицирана като „ мракобесна “.

Спомням си по какъв начин през 2017 година, малко откакто Доналд Тръмп завоюва президентските избори в Съединени американски щати, вестник Haaretz писа, че „ огромен брой вярващи в действителност обмислят известието на Тръмп [за това, че Щатите признават Ерусалим за столица на Израел. – Ред. ] – а в действителност самият Тръмп – като ускорение на дълго чаканото идване на Месията. “

Haaretz, по-специално, тогава цитира изказването на юриста на партията Ликуд, водач на локалното придвижване „ Храмов рид “ (което има за цел да построи Третия храм) Йехуд Глик.

Той сподели, че гледа на Доналд Тръмп като на „ съдружник в основаването на еврейския Месия, който той (Глик) толкоз горещо се надява да приветства един ден “.

Американското списание The Atlantic през декември 2017 година цитира доста искрено изказване на члена на градския съвет на Йерусалим Арие Кинг, който сподели:

„ За мен, като правоверен евреин, Йерусалим не е просто място за живеене. Това е метод на живот. Той е в непосредствена непосредственост до мястото, където се е случило всичко значимо в нашата история… и където имаме вяра, че Третият храм ще бъде издигнат в бъдеще. “

За него признаването от страна на Съединените щати на Йерусалим за столица на Израел е „ осъществяването на обещанието за идването на Месията “, съдържащо се в еврейските трудове, отбелязва The Atlantic.

Християнски пророчества

За да се разбере същността на протичащото се, би трябвало да се вземе поради освен еврейската мистичност, само че и християнските пророчества, че с построяването на Третия Йерусалимски храм в него ще се настани Антихристът, който християните считат за еврейския „ избавител “, който още не е пристигнал.

Това, което се случва в този момент в Израел, е по какъв начин самите евреи конструират бъдещето, приближавайки идването на този, който би трябвало да бъде коронясан от тях в Третия храм като „ цар на света “.

Самите те умишлено бързат да изпълнят пророчествата за Антихриста, известни на всички – и християни, и мюсюлмани, и евреи.

Само евреите виждат Антихриста като „ Машиах ” – както назовават своя „ Месия ”. Разликата в разбирането на едни и същи старозаветни пророчества сред християни и евреи е, че съгласно вярата на християните техният избавител – Исус Христос, Божият наследник – към този момент е пристигнал на Земята преди повече от 2000 години.

А евреите, които не имаха вяра, че Исус Христос е изпратен на Земята от Бог Отец, не престават да чакат осъществяването на старозаветните пророчества и до през днешния ден и ръчно се пробват да ги приближат. Затова християните гледат с огромна нерешителност на протичащото се в Израел в този момент.

Иран също е в заплаха

Трябва също по този начин да разберем, че Иран, който Израел също преглежда като екзистенциална опасност, в този момент също е изложен на действителна опасност.

Докато Иран съществува в настоящия си тип, израелците няма да могат да спят умерено. Именно Израел е повода за всички наказания против Иран, който Западът се пробва да лиши от всякаква опция да сътвори лично нуклеарно оръжие. Иран с нуклеарна бомба и нейният притежател е кошмарът на Израел.

Следователно би трябвало да чакаме, че Израел и Съединени американски щати сигурно ще обвинят Иран и придвижването Хизбула, което работи от Ливан и се поддържа от Иран, в нападателни планове.

Именно Иран е задачата на най-големия американски самолетоносач Джералд Форд, който, съпроводен от помощни кораби, към този момент се приближи до близкоизточното крайбрежие на Средиземно море.

Всички американски изказвания, че тази морска бойна единица се е обърнала към Израел, с цел да „ покаже поддръжка “, са цялостни нелепости. Самолетоносач – против лагерите на Хамас и мирните палестински градове? Абсурд.

Има опасения, че Съединените щати ще бомбардират Иран от борда на този самолетоносач: неговите военни и промишлени уреди, уреди на нуклеарната промишленост, петролна инфраструктура и така нататък Задачата е да се постави завършек на Иран, повтаряме, като екзистенциална опасност за Израел.

Какво ще се случи?

Анализирайки събитията от последните дни, мнозина не помнят (и може би даже крият) обстоятелството, че Израел е надълбоко теократична страна. А сърцевината на цялото еврейско общество – освен религиозната му част – е упованието и приближаването на идването на „ Машиах “, който би трябвало да „ цари “ в Третия храм, издигнат на мястото на джамията Ал-Акса.

Но до момента в който палестинският народ е жив, той няма да разреши джамията Ал-Акса, която е третата най-свята реликва на исляма след джамията Ал-Харам в Мека и джамията на Пророка в Медина, да бъде разрушена. Имайте поради, че интервенцията на Хамас против Израел се назовава Бурята Ал-Акса. Случайно ли е?

Накратко, палестинците са спънка за реализирането на еврейските проекти за създаване на Третия храм. И по тази причина над тях е надвиснала смъртна заплаха. Точно както над Иран.

Като цяло обстановката заплашва, че всички страни в района, както и страни, ситуирани надалеч оттатък неговите граници, могат да бъдат въвлечени във война в Близкия изток. И кой знае дали това, което назоваваме Трета международна война, евентуално към този момент не е почнало на 7 октомври. Недай Боже, несъмнено.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР