Световната футболна централа ФИФА се очаква да последва примера на

...
Световната футболна централа ФИФА се очаква да последва примера на
Коментари Харесай

ФИФА също се готви да допусне юношеските отбори на Русия до участие в международни надпревари

Световната футболна централа ФИФА се чака да последва образеца на УЕФА и да вдигне възбраната за присъединяване на съветски тимове на интернационалните надпревари за групировката на " Сборная " до 17 години, заяви Скай Спортс.

Все отново във вчерашния ден от управителния орган на футбола в Европа въпреки всичко назначиха инспекция по проблема, която има за цел да откри метод по какъв начин връщането на съставите да се случи оптимално правилно на фона на цялата обстановка

Решението на ФИФА би трябвало да бъде взето по-късно през днешния ден, само че даже то да бъде позитивно за съветската страна това надалеч не значи, че ще забележим скоро назад на огромната сцена Русия.

Причината е, че към този момент беше изтеглен жребия за квалификациите за Евро 2024 за футболисти до 17 година, в който руснаците не попадаха, а този шампионат дава и квота за международното състезание за същата възраст през 2025-а година.

Всички съветски тимове бяха отстранени от присъединяване в интернационалните съревнования през февруари предходната година след началото на нашествието в Украйна и от този момент насам нито един клубен или народен тим от Русия не е играл в съревнование под егидата на ФИФА и УЕФА.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР