Световната екшън звезда Долф Лундгрен вече не се въодушевява толкова

...
Световната екшън звезда Долф Лундгрен вече не се въодушевява толкова
Коментари Харесай

Ексклузивно за bTV: Долф Лундгрен за трудното детство, новата му годеница и коледния дух

Световната екшън звезда Долф Лундгрен към този момент не се въодушевява толкоз да изрита някого в лицето, а търси дълбоките, вътрешни промени в героите си на екран.

Той беше в България за фотосите на кино лентата " Непобедимите 4 ". В изявление за " Тази събота " споделя повече за сложното си детство, другарството със Силвестър Сталоун, новата му избраница и коледния дух.

Актьорът поддържа положителната форма на тялото си с 3 тренировки за мощ и едно кардио всяка седмица. " Дори и да не трябваше да фотографирам филми, отново щях да бъда във форма. Докато остаряваш, би трябвало да слушаш тялото си. " - споделя той.

За малко артистът е веган, само че открива, че има потребност от повече протеин. Изключително доста харесва храната в България.

" Когато пристигнах тук преди 20 години, не спях доста, тъй като пиех доста текила. София е обичаното ми място в България. Харесва ми и Слънчев бряг. "

За ролята си в " Непобедимите 4 " поделя, че както постоянно, има доста екшън. Ролята, която го прави знаменит обаче, е във кино лентата " Роки 4 ".

" Харесваше ми този горделив съветски герои от Роки. Беше класическата холивудска популярност - станах прочут за една нощ. Отне ми години да се възстановя от това. " - спомня си той.

След премиерата на кино лентата става по-известен даже от дамата до него по това време - Грейс Джоунс. Разделят се 6 месеца по-късно, само че точно тя го вкарва във филмовите среди. Признава, че " без нея нямаше да ида в Ню Йорк и да се явя на кастинг за Роки 4. "

Детството на артиста е било извънредно тежко и прочувствено.

" Баща ми беше доста нападателен към мен и майка ми. Ако не се бях съсредоточил върху изкуството, може би щях да изкарам отново най-хубавото от себе си, само че по друг метод. " - прям е Лудгрен.

Според него мъжете не приказват за усеща, изключително в случай че са боксьори, военни или служители на реда, тъй като по този начин демонстрират какъв брой са корави и че държат властта.

Семейството на артиста е ненадейно от актьорския му триумф, само че и доста щастливо поради протичащото се с него.

Приятелството им със Силвестър Сталоун продължава и до през днешния ден, въпреки че след паметната крайна борба във кино лентата, Сталоун влиза в болница.

" Той също ме е удрял няколко пъти. Вече сме създали 6 кино лентата дружно. С него е забавно да се работи. Той е доста интелигентен човек, талант във филмовата промишленост. Ако си си приключил работата добре, е елементарно да работиш с него. Но в случай че си ленив и не си знаеш разговора - си в неволя! " - споделя за връзките им Долф.

Двамата са построили персонално другарство, което не зависи от филмите. Децата им също е познават.

Лундгрен има дъщери и признава, че от време на време се усеща отговорен, че не е прекарвал задоволително време с тях, до момента в който са били дребни.

" Понякога ме гризе съвестта за това. Но пък можех да ги устоявам в учебно заведение, тъй като работех доста " - прецизира той.

В момента се е съсредоточил върху режисурата. Героите, които го вълнуват, към този момент имат по-зрели, вътрешни проблеми.

" Не се вдъхновявам толкоз да изритам някого в лицето. " - разяснява той новата си позиция към актьорската игра.

Долф признава, че обича снега, Коледа и опцията по празниците да си вземе отмора от работата. Тази година възнамерява да прекара това време първо в Норвегия, по-късно в Швеция.

За празниците нормално се събира с брат си и сестрите и: " Събираме се към 40-50 души. Някои от дребните даже не са ме виждали ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР