Светослав ПинтевРуският президент Владимир Путин обяви частична мобилизация, заплаши отново

...
Светослав ПинтевРуският президент Владимир Путин обяви частична мобилизация, заплаши отново
Коментари Харесай

Путин стана васал на Китай, Радев потече като втечнен газ

Светослав Пинтев

Руският президент Владимир Путин разгласи частична готовност, заплаши още веднъж Запада с нуклеарно оръжие, имаше дори нахалството да упрекна украинските управляващи в гнет над личното си население, което си е негов специалитет. 

Психиатрите би трябвало да вземат отношение по фрагментите на пресслужбата на Кремъл с неговата тирада...

Вашингтон, Лондон и Брюксел заплашвали Русия с нуклеарна злополука, само че той имал по-съвременно оръжие от тях и щял да го употребява.… “Това не е блъф “, натърти царят на блъфовете.

Наговори изумителни нелепости за зверствата на „ украинските неонацисти “, приписвайки на съперника личните си грехове. 

Точно по разпоредбите на Комитет за Държавна сигурност (на СССР)

Мобилизацията стартира от през днешния ден, 21 септември. 

За пръв път такова послание не се излъчи непосредствено, което кара политолозите да търсят повода. Може да са …разломите в Кремъл. 

Мнозина считат, че това е последният му коз, с цел да спре настъплението на украинската войска и злополуката на режима си, оказвайки напън и шантажирайки Свободния свят.

„ Путин стана прекомерно предсказуем… Видимо е решил да вземе в гроба със себе си Руската федерация, да направи по всевъзможен начин страната да я няма след него “, съобщи след излъчването на речта политологът Кирил Мартинов, основен редактор на „ Новая газета “- Европа.

Светът е толкоз голям, че няма нищо, което да не би могло да бъде, гласи една остаряла китайска сентенция.

Отмина времето, когато президентът на Руската федерация Владимир Путин караше папа Франциск и починалата към този момент кралица Елизабет Втора да го чакат. В духа на забележката на Сталин към Молотов относно  някаква молба на Ватикана:

„ А какъв брой дивизии има папата? “

На форума на Шанхайсата организация  за съдействие ( ШОС) в Самарканд, Узбекистан,  Путин беше заставен да чака всички държавни мъже, с които имаше среща, явен знак, че към този момент е нежелателен сътрудник, даже за тези страни, които трябваше да му оказват помощ за излезе от клопката, с който се вкара самичък. 

Той изчака много турския президент Реджеп Тайип Ердоган, а фрагментите от странна негова реакция, по какъв начин имитира двама дипломати, прегърнали се за привет в профил, взривиха турските  медии...

Президентът на Иран Ебраим Раиси също го накара да чака, само че Путин най-малко беше седнал. 

Той чака прав премиера на Индия Нарендра Моди и даже президента на Киргизстан Садир Джапаров.

Какво –по огромно оскърбление

Премиерът на Индия Нарендра Моди подсети обществено на Путин, че  му е приказвал доста по телефона, че в този момент не е ера за войни. 

Руският водач стартира де се оправдава и съобщи: „ Ще създадем всичко допустимо да я приключим колкото може по-скоро “. 

Ден по-рано Путин смирено сподели, че разбира  „ опасенията “ на  китайския президент Си Дзинпин по отношение на войната. И отново даде обещание да свърши бързо с това.  Ердоган  удостовери този ангажимент, стихотворец от Путин и пред него в изявление. 

После пропагандистите на Кремъл заговориха за всеобща готовност и заплаха от нуклеарна война, а Думата втвърди законите за воената работа.  Увеличени бяха наказванията за дезертиране и отвод да се извърши заповед по време на Военно състояние.  

Путин се държа като васал на Китай, 

разяснява известният съветски потолог проф. Андрей Пионтковски.

Другарят Си към този момент е началник на другаря Пу…  

Путин изпрати сивия си кардинал Николай Патрушев, секретар на Съвета за сигурност,  на аудиенция в Китай. Резултатът е забавен.

“В китайските вестници  царува тишина за визитата на Патрушев. Москва искаше да получи някаква поддръжка от Китай, най-малко декларация някаква, само че Путин не получи поддръжка от Пекин за последния си блъф “, разяснява анализаторът Юрий Швец, състудент на съветския президент от висшата школа на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). 

„ Путин от ден на ден се изолира от интернационалната общественост ", съобщи Джон Кърби, основен представител на Съвета за национална сигурност на Съединени американски щати. " Дори страни, които не са се противопоставяли гласно и остро на него, стартират да се съмняват в това, което той прави в Украйна ", сподели той. 

Снимката на,  която се вижда по какъв начин Путин е седнал неловко на диванчето сред президента на Беларус Александър Лукашенко и узбекистанския си сътрудник Шавкат Мирзийоев, до момента в който против него като тамада на масата е турският президент Ердоган, обиколи света. Тя демонстрира новото систематизиране на силите, откакто Москва пусна Ердоган в Кавказ. 

Да чакаме ли в България да реагира на безумията на Путин?

Президентът ще осъди ли безумието на Путин? Ще вземе ли ограничения за отбрана на популацията?

Не, несъмнено. Военните въпроси към този момент не го интересуват…

Румен Радев, апропо,  се оказа незабравим специалист по въпросите на търговията с полутечен газ. Самият той потече от тв приемниците с обясненията си по какъв начин би трябвало да се прави тази работа.

Президентът Румен Радев може да не е познал, че войната в Украйна ще завърши за няколко дни, както разгласи първоначално й през февруари. Сигурно си спомняте какви ги говореше този о.з. генерал-майор и  някогашен пълководец на Военновъздушните сили на Република България “ (2014 – 2016), пази Боже да се постанова да ни пазят. 

Радев се оказа стеснен експерт по всички въпроси,  отвън военните, което припомня за  

гениите на другаря Сталин

Това е в действителност възхитително…

Както пеееше  Владимир Висоцки:  „ Товарищ Сталин, вы большой учёный… “

Обясни го малко и ясно, по военному, това не може да се отхвърли. 

„ Само по този начин може да се реализира диверсификация, състезателност и най-хубави условия за страната ни. Не решение месец за месец, както до момента, а да се търси стратегическо партньорство с дълготраен небосвод, което ще повлияе безспорно и на цените на втечнения газ за тази година ",  съобщи Радев с екстаз като от Априлския пленум.

Той поздрави от Севлиево служебния си кабинет за " енергичната работа и подписания контракт с " Газтрейд " за полутечен газ от терминала в " Александруполис ". 

Даде ясно да се разбере, че поздравява себе си.

Една друга китайска сентенция гласи: „ Безпристрастният служител взема решение най- мъчно домашните си проблеми ".

А нашият даже не е неутрален, той е буен последовател на Онзи, който заплашва планетата с нуклеарен Апокалипсис.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР