Светослав Ковачев дойде в Арда под наем от Лудогорец. Той

...
Светослав Ковачев дойде в Арда под наем от Лудогорец. Той
Коментари Харесай

Светльо Ковачев: В Арда се работи професионално

Светослав Ковачев пристигна в Арда чартърен от Лудогорец. Той е роден през 1998-а година и играе на поста десен полузащитник. Преди да облече фланелката на Арда е бил чартърен в Дунав и Етър. Юноша е на ПФК Лудогорец. След близо един месец подготовка с Арда, той даде малко изявление за клубната телевизия на новака в efbet Лига.

Разговаряме със Светослав Ковачев, който е ново попълнение на Арда. Светльо здравей, към този момент близо един месец си с тима на АРДА, съумя ли да свикнеш с ситуацията и по какъв начин се чувстваш?

- Здравейте на всички и от мен. Вече един месец сме на подготовка, всичко върви обикновено, по проект график. Приспособявам се, още малко ми би трябвало с цел да се отпусна, само че и това ще стане.

Тежки ли са тренировките?

- Да тежки са, като през множеството дни упражняваме по два пъти дневно. Това обаче е обикновено, въпреки всичко сме на предварителен лагер.

Какви са ти първите усещания от тима на Арда , защото ти идваш чартърен от Лудогорец, въпреки, че за последно игра в Етър?

- Условията са прелестни, всичко е на топ равнище, организацията също. Всичко е ок, доста е добре.

Има ли футболисти, с които се познаваш преди да дойдеш в Арда и кой ти е непосредствен?

- С Румен Руменов бяхме дружно в Етър и може да се каже, че с него, също по този начин с Коконов сме играли дружно в Дунав. С другите момчета също се познаваме.

Изиграхте няколко контроли, какво ти е мнението за играта на тима?

- Виждам, че треньорът желае доста да диктуваме играта, да държим топката, да пресираме съперника, което на мен ми харесва.

 Светослав Ковачев
източник: Арда
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР