Светослав Дяков и Станислав Манолев са си поставили за цел

...
Светослав Дяков и Станислав Манолев са си поставили за цел
Коментари Харесай

Дяков и Манолев: Даваме път на младите!

Светослав Дяков и Станислав Манолев са си сложили за цел да върнат идентичността на Пирин, налагайки локални фрагменти в състава на “орлетата ”.

Това разкриха двамата в изявление по DIEMA SPORT след края на дуела с Ботев Враца, който беше финален за някогашните национали. Преди мача двамата получиха специфични плакети от притежателя на Пирин Пол Белогур, кмета на Общена Благоевград Илко Стоянов и заместител изпълнителния шеф на БФС Валентин Чакъров.

“Трябва да продължим напред. Цел номер 1 пред двамата е да интегрираме младежи от нашия район, би трябвало да намерим верните хора и да сме в елита, несъмнено. Всеки мач си има своето значение, имало е хубави и неприятни моменти – при нас двамата моментите повече са били хубави, тъй като сме играли във водещи тимове. Искам да благодаря на всички хора, които са следили нашите изяви, подкрепяли са ни и дано не престават да обичат футбола – това е най-хубавата игра в света ”, сподели Манолев.

“Трябва да дадем път на младите, играли сме в положителни тимове, уповавам се да помогнем на младите момчетата. Както преди 20 години хората ни дадоха късмет. Събрали сме се екип от локални, които обичат този клуб, желаеме да върнем неговата еднаквост, само че в първия тим никой няма да получава нещо безплатно. Няма по какъв начин да посоча един мач от моята кариера, неприятните моменти учат повече. Трябва да интегрираме повече българи в нашето състезание. Трябва да оказваме помощ, да бъдем потребни, да не сме от тези, които подлагат на критика за щяло и нещяло. Трябва да работим за положителното на българския футбол ”, показа Дяков.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР