Светльо се нуждае и от средства за храна за себе

...
Светльо се нуждае и от средства за храна за себе
Коментари Харесай

Молба! Да помогнем на самотен баща с две деца, диагностициран с болестта на Бюргер

Светльо се нуждае и от средства за храна за себе си и децата, тъй като болестта не му разрешава да работи.

Светлозар Дончев е на 46 години от София, уединен татко на две деца и е диагностициран с тежко ревматологично заболяване - заболяването на Бюргер (Buerger`s Disease). Той е един от четиримата в страната, които са диагностицирани с тази нелечима болест.

До този миг мнозина демонстрираха съпричастност и помогнаха на Светльо като подариха персонални свои средства, с които бяха закупени жизненоважните инжекции за неговото лекуване. Въпреки позитивните резултати, Светлозар продължава да се бори с заболяването и да избегне ампутация на краката са му нужни още средства.

Месечните разноски за медикаментите, както и издръжката на двете деца на Светлозар са в размер на 2000 лева Именно за това се обръщаме с молба към всеки, който може да помогне, тъй като единствено посредством нашата помощ Светльо ще има опцията да избегне ампутация, както и да се грижи пълноценно за своите деца.

Нека в този сложен за цялото ни общество миг да бъдем съпричастни и солидарни и да дарим средства, които са витално значими за лекуването на Светльо.

Ето и сметката по която може да дарите средства за лекуването му:

IBAN: BG81STSA 9300 1528 7359 95
BIC: STSABGSF


Титуляр: Светлозар Николов Дончев

Телефон за връзка със Светльо : 0877717471

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР