Светлокафяв “Хюндай с двама души в него е забелязан днес

...
Светлокафяв “Хюндай с двама души в него е забелязан днес
Коментари Харесай

По Агата Кристи: Убиецът дебнел от кола ченгетата днес?

Светлокафяв “Хюндай ” с двама души в него е видян през днешния ден в региона, в който нощес беше открит разчленен мъртвец в шахта в центъра на София.

Според очевидци силуетът на единия доста приличал на изведения през днешния ден от хотел в столичния квартал “Драгалевци ” обвинен за убийството.

Припомняме, че по крими драмата през днешния ден бяха арестувани двама души — един обвинен за убийството и различен, за който униформените настояват, че му е помогвал да се укрие.

В ранния следобяд през днешния ден въпросният автомобил е бил видян на мястото, където тече следствие. Изчезвал е и след това отново се е появявал, твърди нашият източник.



Светлокафяв “Хюндай ” се навъртал мистериозно през днешния ден към мястото на закононарушението

В старите престъпни романи на Агата Кристи килърът постоянно се връща на мястото на престъплението. Най-малкото, с цел да заличи следите и да измие кръвта. В съответния случай кръвта от дълго време е отмита…

Според Неделчо Стойчев, някогашен шеф на Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи, нарушителят се връща на мястото на престъплението единствено в случаите, когато желае да осъществят някакъв надзор и да види какво е станало, дали полицията или някой различен, не е забелязал нещо. Това е по този начин изключително когато закононарушението е станало непланирано. Ако закононарушението е планувано, тогава пък нормално жертвата „ се разфасова “ и на доста места нарушителят заравя частите от тялото. Много постоянно мястото, където причинителят заравя жертвата си, е такова, което той управлява – да не може инцидентно нещо да стане и той да бъде оголен. Обикновено това са места, където той има някакво отношение, да вземем за пример – в двора, в къщата на село и т.н.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР