Светлин Колев е водач на листата на кандидати за народни

...
Светлин Колев е водач на листата на кандидати за народни
Коментари Харесай

Учителят Светлин Колев е водач на листата на ПП МИР в област Кюстендил

Светлин Колев е лидер на листата на претенденти за народни представители за област Кюстендил от Политическа партия МИР. Той е преподавател на деца в предучилищна възраст, като им преподава и британски език. Завършил е 119 СОУ " Акад. М. Арнаудов " с профил " Бизнес и финанси ", както и " Предучилищна педагогика и непознат език " в СУ " Св. Климент Охридски ". Магистър по " Логопедия ". Учител по специалност и по предопределение.
Той е интензивно зает с въпроси, свързани със обществената политика, образованието и културата. Участник в начинания с социална, просветителска и благотворителна устременост.
" Кандидатирам се, тъй като е извънредно време в българската политика да влязат чисти и свободни мъже и дами с положително неопетнено име, които освен имат, а и ежедневно живеят съгласно своя висок морал и водени от идеали, а не от освирепели от апетит за тлъстата държавна софра. Крайно време е на напред във времето в страната да излязат специалистите, а не некадърни политически послушни калинки или пък изтъркани муцуни, с окаляни ръце и души през последните 30 години престъпен преход. Вярвам в идеята на Политическа партия МИР, а точно – налагане на същински Морал, Инициативност и Родолюбие в българската политика ", съобщи Светлин Колев.
Неговите съществени цели са отбрана на обичайното българско християнско семейство, формирано от мъж и жена, държавна политика по поддръжка на фамилията и стимулиране на раждаемостта. Той се афишира и за преустановяване на антисемейнните и джендър политики и ерозирането на моралните устои в българското общество.
Друг негов главен приоритет е унищожаване на нездравословните външни въздействия върху българската обществена политика и определяне на страната като дирек на обществената непоклатимост и правдивост.
Предлагам да се сътвори Министерство на фамилната отбрана и обществената поддръжка, чиято цел ще бъде да се пази и поддържа в оптималната степен целостта на българското обичайно семейство, като го поддържа по всевъзможен начин в сложните моменти. Закрилата на децата в риск и грижата за изоставените ще бъде предпочитана държавна политика, самостоятелна от външни неправителствени организации и компании.
" Трябва да се Създаване на Министерство на образованието, науката и нововъведенията за не промяна, а тотална и безкомпромисна реорганизация на просветителната система. Трябва да се наложи напълно нова просветителна парадигма, основана на баланс сред традициите в българското обучение и крещящата потребност от рационализация " съобщи още Светлин Колев.
Кандидатът на Политическа партия МИР предлага и фрапантно нарастване на бюджета за просвета и обучение и унищожаване на делегираните бюджети. Той е на мнение, че би трябвало да се вкара държавен и публичен надзор върху наличието в учебниците, както и за налагане на система, основана на традиционализъм, обективност, досегаемост, полза и новост. Твърд съперник на ранното полово обучение, джендър образованието и всевъзможни стратегии, които са в прорез с обичайния морал и нравственос и са в прорез с публичния интерес.
" Смятам, че би трябвало да се забрани достъпа на външни организации до просветителния развой и образователното наличие и да се отбрани учебно-възпитателна среда в детските градини и учебните заведения посредством непрекъснато полицейско наличие и видеонаблюдение наоколо до тях. Трябва да има безкомпромисна възбрана за достъп до децата и другарство с тях на неправителствени организации, други юридически или физически лица без експлицитното документално единодушие от страна на родителите и тяхното персонално наличие при предпочитание ", съобщи Светлин Колев.
Другите негови цели са въвеждането на лицензионен режим от Министерството на образованието, науката и нововъведенията за всички спомагателни педагогичен действия, просветителни услуги, занимални, езикови центрове и други за гарантиране на високо качество. Негова цел е и отбраната и обезпечаването на цялостната просветителна и научна активност, финансирана и реализирана от страната посредством интензивно взаимоотношение със системата на Националната сигурност, както и връщане на България на челните места в света в сферите на образованието, науката и нововъведенията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР