Светлата Гущерова сбъдна плеймейтската мечта, а именно да се сдоби

...
Светлата Гущерова сбъдна плеймейтската мечта, а именно да се сдоби
Коментари Харесай

Ето как стартира един милионерски ден: Светлана Гущерова е най-глезената българка

Светлата Гущерова сбъдна плеймейтската фантазия, а точно да се снабди с богат брачен партньор, на който да роди няколко деца. Любовта ѝ с Христиан Гущеров е повече от видна, а той се старае всекидневно да сервира изненади на половинката си.

След като неотдавна видяхме кътчета от първокласното имение на Гущерови, в този момент милионершата показа по какъв начин започва един неин ден. Не, става въпрос за здравословната закуска от мюсли с ядково мляко и кафе, а нещо по-мило.

Виж още: Майка като Сузанита да си: След процедурите и тренировките - певицата с време и за занимание! 

Богатият правоприемник е подарил букет от червени рози, а щастливата брачна половинка не се стърпя да не се изфука в Instagram. Блондинката качи ето това фото, към което е написала: " Радвам се, че живота ни събра. Обичам те ".

Виж още: След промяната на името: Емили Тротинетката смени и вярата, стана мюсюлманка!

 Instagram

На заден декор пък се вижда красива бяла витрина, в която се изложени фамилните порцелани, които сигурно костват много пари. Мисис Гущерова несъмнено знае по какъв начин да задържи един мъж до себе си, щом получава такива приятни изненади всекидневно. Е, Мара Отварачката не съумя и се разведе два пъти, като втората разлъка бе точно с Гущеров.

Виж още: Тяло за грях! Ето с това Tattstoner ще съблазнява от Доминикана 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР