Светлана Каменова се завърна на финал на Европейско първенство след

...
Светлана Каменова се завърна на финал на Европейско първенство след
Коментари Харесай

Светлана Каменова: Има още какво да покажа

Светлана Каменова се завърна на край на Европейско състезание след 8 години пауза. В доста здрав мач опитната ни националка загуби от бронзовата олимпийска медалистка Ирма Теста в категория до 57 кг.

„ Доволна съм. След толкоз години неявяване и след интервенцията, която претърпях през лятото, персоналният ми треньор се оправи чудесно, вкарвайки ме назад във форма, единствено за два месеца. Дори се шегувахме, че в случай че някой успее, след всичко това, да се оправи по-добре, да заповяда на мое място и да играе край на Европейското състезание. Ирма е извънредно класна състезателка. С нея се познаваме от доста години, играли сме няколко мача, тя е №1 в Европа сега. На този стадий съумя да ме излъже, само че идващият път ще бъде по-различно. Гоним се една друга. В даден миг тя печели, в различен аз. Всичко е до тактика “, сподели Каменова.

Тя уточни и трите фигури, които я върнаха на кръга след 3 години пауза.

„ Борислав Георгиев, Стойка Кръстева и Ангел Ангелов ме убедиха, че би трябвало да се върна и има какво още да дам на кръга. Три години не са малко време, само че през този интервал аз бях непрекъснато в залата, в ролята на треньор. Но ми липсваше чувството да съм назад в кръга “.

А по отношение на борбата за Париж 2024, Светлана съобщи: „ Имам сили да дам всичко най-хубавото от себе си, че и една концепция от горната страна. Но какво ще стане, не мога да кажа. Важно е да създадем хубава база, по-късно да намерим верните спаринг сътрудници, с цел да се готвим. Ако го създадем, по-късно ролята е на Борислав Георгиев да направи проект и аз да го последвам прецизно “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР