Светлана Гущерова видимо е от дамите, които след като станат

...
Светлана Гущерова видимо е от дамите, които след като станат
Коментари Харесай

Светлана разкри колко тежи след упреците за анорексия

Светлана Гущерова очевидно е от дамите, които откакто станат майки, не престават да се радват на тънка талия. Нещо повече, през последните месеци фигурата ѝ наподобява по-слаба от всеки път. За първи път финият ѝ контур направи съществено усещане на почитателите ѝ в Инстаграм през април м.г. Тогава част от тях даже я набедиха, че страда от анорексия - укор, който след това постоянно ѝ се постановяваше да отхвърля и опровергава, написа life.dir.bg.

" Харесвам те, несъмнено си красива жена. Но не одобрявам анорексичният тип, който се стараеш да постигнеш ", разяснява още тогава една от почитателките ѝ, присъединявайки се към тези, които гледаха с отрицание на нейната слаба визия.

Оттогава брачната половинка на предприемача Християн Гущеров се изправя пред редица запитвания по отношение на тежестта си. Ето за какво напълно неотдавна, прибягвайки до известната алтернатива на Инстаграм за задаване на въпроси, тя реши един път вечно да задоволи любознанието на своите почитатели, разкривайки какъв брой тъкмо тежи и по какъв начин поддържа физиката си, като по този метод публично постави завършек на безбройните спекулации по тематиката.

Блондинката качи като 24-часова история в акаунта си фотография, разкриваща екрана на електронен кантар, върху който се е качила, а цифрите, изписващи се на него, демонстрират, че тя тежи 43.4 кг. Към изображението тя е добавила и картинка, представяща хранителния режим, на който се подлага, с цел да резервира телосложението си такова, каквото е сега.
 Светлана разкри какъв брой тежи след упреците за анорексия (СНИМКА)

От нея излиза наяве, че Светлана се подлага на необятно публикувания способ, наименуван " фастинг ". Това значи, че тя натъртва на здравословната храна през избран 8-часов прозорец от деня, след което в продължение на шестнайсет часа не яде нищо. В интерес на истината доста от българските известни имена употребяват точно това по този начин наречено " от време на време недояждане ", с цел да реализиран положителни резултати за малко време. Например, през 2019 година пред Dir.bg Ники Илиев сподели, че по този метод, наред с интензивните тренировки и спорт, е влезнал в съвършената форма, която сподели в последния си филм " Завръщане ", който напълно скоро ще се снабди с втора част.

През последните месеци Гущерова още веднъж се е съсредоточила върху своята линия дамски нощници, пижами и халати. Преди часове тя показа във виртуалното пространство фотографии, на които театралничи в новите предизвикателни и съблазнителни модели на марката, направени от сатен и дантела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР