Светлана Гущерова вече е в последния триместър на втората си

...
Светлана Гущерова вече е в последния триместър на втората си
Коментари Харесай

Защо Светлана Гущерова крие, че е бременна?

Светлана Гущерова към този момент е в последния триместър на втората си бременност, само че настойчиво крие наедрелия си стомах. Запознати издават, че някогашната плеймейтка и сегашна милионерска брачна половинка не приказва за идното раждане от боязън. Тя роди първото си дете преждевремнно и се страхувала, че още веднъж може да се случи същото.

Светлана даде живот на щерка си Анелия-Добромира в края на февруари предходната година. Бебето се появи на бял свят по-рано от предстоящо, по тази причина се наложи да прекара известно време в кувьоз. За благополучие, всичко завърши наред за семейство Гущерови, тъй като положението на момиченцето бързо се стабилизира и през днешния ден от претърпяното са останали единствено неприятните мемоари.

Сега, когато още веднъж е бременна, хубавицата с доста естетични корекции отхвърля да разяснява положението си. Не демонстрира и фотоси с стомах. Нейни близки настояват, че тя е доста суеверна и се тормозила от неприятни  очи. Светлана била уверена, че доста хора й виждат за хубостта, а а брачна половинка й Християн – за финансовите благоприятни условия, по тази причина си завързала червен конец на лявата ръка, който да я пази от уроки, писа Уикенд.

Макар че не е качила доста килограми по време на втората си бременност, госпожа Гущерова към този момент има завършено коремче, което крие под необятни рокли. Тя не е споделяла елементи за положението си, не подчертава върху персоналния си живот, нито се е споделяла по кое време се чака щастливото събитие. Отлично осведомени източници обаче издават, че наследникът им ще се появи на бял свят напълно скоро.

Любопитна детайлност е, че персоналната астроложка на Светлана предсказала с акуратност по кое време ще забременее с второ дете. Младата майка следва прецизно препоръките на звездите и постоянно ревизира дали въздействието на планетите е удобно, в случай че й следва нещо значимо. Тя се хвали, че астроложката, на която се доверява, до момента в никакъв случай не е бъркала в прогнозите си – предрекла й по кое време ще се омъжи, по кое време ще роди щерка си Анелия-Добромира и по кое време ще зачене още веднъж.

Г-жа Гущерова е безапелационна, че в никакъв случай няма да покаже децата си в обществената мрежа. За разлика от други известни персони, тя прецизно пази дъщеря си  от любопитните погледи, по този начин ще направи и с бебето, което чака. „ Отговарям на тези от вас, които ме питат по кое време ще покажа щерка си – в никакъв случай! Ако хората бяха малко по-добри и сърдечни, може би щях да я покажа на абитуриентския й бал! ”, твърди Светлана.

Бившият сексуален модел се надява в бъдеще наследниците й да поемат по напълно друг път от нейния и да натъртват на учението. Красавицата не може да се похвали със съществено обучение, дори едвам избутала гимназията. „ Искам децата да приказват най-малко 3 непознати езика, да учат, да се развиват. Навремето родителите ми ме поучаваха да залягам над учебниците, наказвали са ме даже, само че аз не ги слушах. Сега съзнавам грешката си! ”, споделяла е Светлана.

Гущерова твърди, че с мъжа й Християн постоянно са мечтали за огромно семейство и не изключват опцията да имат и трето дете. Тя не си губи времето и забременя наново незабавно щом щерка й навърши годинка.  Светлана вярвала, че хлапетата с дребна разлика във възрастта ще имат по-силна връзка и ще се гледат по-лесно. Семейството не издава пола на предстоящото бебе, само че съгласно хора от обкръжението им то е момче.

Хубавицата е безапелационна, че няма да се върне към голите фотосесии и напълно ще се отдаде на наследниците си. Навремето тя не пропускаше светско празненство, но животът й радикално се промени, откогато се обвърза съществено с милионерския правоприемник Християн.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР