Светлана Гущерова вече е майка на цели 3 деца, които

...
Светлана Гущерова вече е майка на цели 3 деца, които
Коментари Харесай

Да не изтърве келепира: Гущерова ражда дете след дете

Светлана Гущерова към този момент е майка на цели 3 деца, които роди в границите на 4 години. Блондинката изобщо не мисли да стопира да подарява мъжа си Христиан с наследници и двамата плануват да имат още най-малко 1-2 отрочета, научи Lupa.bg.

„ Имаме проекти за още деца, а за това се изисква време, внимание и най-много обич ", разяснява многодетната майка пред почитателите си.

Пенсионираната плеймейтка всяка година ражда по едно дете. Последното се появи през април тази година и е едвам на 5 месеца, само че родителите му към този момент работят за братче или сестриче.

Момата от Търговище не желае да изпусне мъжа си Христиан и счита да го задържи с доста наследници. Отделно русокоската се укорява за скандалното си минало и доста бохата sex биография, та мисли, че като е примерна майка и брачна половинка, ще успее да почисти реномето си на лека жена, както е известна в светските среди госпожа Гущерова.

Две от децата са кръстени на Гущеров-старши. Дъщерята носи името Анелия- Добромира, а момченцето, което се появи след нея, е Добромир. Според близки до двойката по този метод Светлана е желала да се потвърди пред свекър си, който към момента не я приема в фамилията, разясняват в средите. Опитите на моделката останаха несполучливи и 6ебе Nо. 3 беше кръстено на нейните родители и на брачна половинка й, а точно Кристиан-Валентин.

Всичките бебета са родени секцио, тъй като русата изкусителка не желае да ражда по натурален път. В същото време не се преценява с предписанията при раждане с интервенция да изчака най-малко 18 месеца преди нова бременност. Това е извънредно рисково за живота на Светлана, само че тя твано е подготвена на този риск в името на фамилията и парите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР