Светлана Гущерова се появи за сефте на публично място след

...
Светлана Гущерова се появи за сефте на публично място след
Коментари Харесай

ШОК: Светлана Гущерова се появи за първи път на публично място след заплахите!

Светлана Гущерова се появи за сефте на обществено място след заканите с киселина, които получи и след престоя си в болница, където попадна поради напрежението. Тя беше освен посетител на годишните VIP Awards 2023 награди, а на всичко от горната страна получи наградата за " Майка на годината ".

Това, единствено по себе си, ошашави всички, тъй като хората чакаха премията да вземе жена, която е по едно и също време и родител, и работеща дама, а не просто раждаща всяка година - като зайците...

Темата обаче не е премията, а лицето на Светлето, което няма нищо общо с физиономията, която тя демонстрира в нета. Съпругата на Християн Гущеров изплаши с толкоз надуто и подпухнало лице, че като че ли всеки миг ще експлоадира.

Кръгли огромни бузи, присвити очички, месести елементи... в никакъв случай не сме я виждали в такава светлина. Вероятностите са две - или се е подложила на ентата процедура, която я е окепазила, или в клиниката са я блъскали с медикаменти, които провокират оток по лицето.

Каквато и да е истината, нека скоро влезе във форма, тъй като това не е нейната визия. Още повече, че неотдавна тя разгласи, че тежи единствено 39 кила, което въобще не се връзва с сходен жанр бузесто лице.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Християн Гущеров Светлана Гущерова награда
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР