Светлана Гущерова опроверга информацията, че се е в процес на

...
Светлана Гущерова опроверга информацията, че се е в процес на
Коментари Харесай

Гущерова проговори за развода

Светлана Гущерова опроверга информацията, че се е в развой на бракоразвод със брачна половинка си Християн. Hotnews.bg напомня, че преди два дни в обществените мрежи пост от профила на плеймейтката в инстаграм заяви от нейно име, че тя е разграничена с Гущеров, който упрекна в липса на грижа към щерка им и корист с алкохол. Новината провокира потрес, тъй като до този миг за съществени проблеми в фамилията не бе ставало дума.

Малко по-късно, както Hotnwes.bg писа, Светлана изясни, че е станала жертва на хакерска офанзива за повторно и се извини на феновете си за обидите, написани от нейно име. По-късно тя хвърли светлина и върху възможния бракоразвод, като посочи: „ Не обичам да занимавам хората с персоналния си живот и фамилията ми. От няколко дни в интернет пространството се върти фотография на мен и брачна половинка ми, под която написа ужасни неща, някои от които граничат с свирепост!

Злобни и дребни души се "хранят " от злото, нарушават персоналното пространство на хората, посягайки на профилите им в обществените мрежи и петнят личността им. Не съм първата, надали ще съм и последната, потърпевша от недоброжелатели. Някои уеб сайтове побързаха да създадат "сензации " от това. Без да сторят най-елементарното: да се обадят, да попитат....
Ще отчайвам злобарите! Между мен и брачна половинка ми няма проблеми и се обичаме безпределно! Обичам hristian_gushterov с цялото си сърце, както нееднократно съм го споделяла. Той е мъжът, с който сътворих семейство и имаме най-прекрасната щерка на света! Това е индивидът, който ме промени като персона и който ще обичам вечно! Мил, добър и грижлив. Обичам те, обич моя!

Благодаря ти за всичко, което правиш за нас! “, изясни плеймейтката, която чака второ дете. Думите бяха съпроводени от обща фотография на Гущерови, явно остаряла, тъй като на нея корема на бъдещата майка не проличава. Факт е, че до момента в който е в напреднала бременност хубавицата надали би тръгнала да се развежда. Какъв е полът на бебето двамата към момента не издават. Семейството бе на отмора на родното море в последните дни. Ова явно ще е последната почивка н Гущерови преди щастливото събитие.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР