Светлана Гущерова е на път да сбъдне още една мечта

...
Светлана Гущерова е на път да сбъдне още една мечта
Коментари Харесай

Светлана е на път да сбъдне още една мечта на милионера Гущеров

 Светлана Гущерова е на път да сбъдне още една фантазия на мъжа си Християн Гущеров, като му роди второ дете. Според информациите плеймейтката, на която още не й проличава доста бременността, ще роди през есента.

Гущерова, която бързо влезе във форма след раждането на първото си дете през февруари миналата година, още веднъж ще наруши подготвителния си режим, само че повода е повече от щастлива.

Силиконовата хубавица няма терзание и за това, че може да роди отново прибързано, тъй като щерка й Анелия Добромира проплака при започване на деветия месец през февруари предходната година, тежеше единствено 2,200 кг. и беше една седмица в кувьоз, написа " Галерия ".

Първата й наследница е кръстена на свекървата Анелия и на свекъра й – Добромир Гущеров и към този момент Светлана отхвърля да покаже лицето й в общественото пространство. Любопитна детайлност е, че персоналната астроложка на плеймейтката Мира Кунева, с която тя се съветва за всички значими неща в живота си, й предрекла тъкмо по кое време ще забременее с второто си дете.

" Мира ми сподели, че в края на предходната година или началото на тази вижда, че имам още едно бебе. Тя предсказа, че ще отглеждам две деца, като първото ще е момиче, а второто момче. Иначе постоянно съм желала да имам три деца. Доверявам се за всичко на Мира, допитвам се от доста години до нея и тя е предсказала значими неща в живота ми ", споделя Гущерова преди време пред изданието
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР