Светлан Шевров Гроши от Биг Брадър е сложил край на

...
Светлан Шевров Гроши от Биг Брадър е сложил край на
Коментари Харесай

Последният пост във Фейсбук на Гроши преди смъртта му разтърси България

Светлан Шевров Гроши от Биг Брадър е поставил завършек на живота си. Ден преди този момент е пуснал обява, която издава желанията му, само че надали приятелите му са предполагали. „ Малко остана “, е написал Гроши, само че със смеещи се личица за декор.

Как никой не му повярва, че ще го направи? Как никой не съумя да го дръпне? Тъжно, доста тъжно…, написа негов другар.

Негова позната е написала, откакто излиза наяве, че е умрял:

Видях обявата ти предходната вечер. Някакси усетих, че е зов за помощ. Неглижирах го. Някой написа на стената ти: “Ти другари нямаш ли? “ Приспах съвестта си с мисълта, че това момче ще се погрижи за теб. А можех да ти пиша в Месинджър. Можех да те разсея от черните мисли. Можех даже да те разсмея и дружно да прогоним дявола. Цял ден се самозалъгвам с мисълта: “Ти си му никоя. Не го познаваш персонално, нищо нямаше да промениш “, само че себе си човек не може да излъже. Можех най-малко да опитам. Можеше да не става по този начин. Можеше за това да сме били другари във фейсбук, а аз не да не съм изпълнила ролята си. Защо не ти писах?! Защо не направих нещо?! Можех ли да те спра?! Ти не искаше да умираш. Ти искаше някой да те спре. Затова писа във фейсбук. Това беше твоя зов за помощ, а всички, които го „ чухме “ го неглижирахме. Днес страдам. За теб. За нас. За това, в което се трансформираме. Всеки вперен в персоналните си проблеми, кьорав за непознатите. А единствено пет отделени минути можеха да трансформират всичко. Нека това, което се случи с теб бъде тревога за нашата съвест. За нашата задрямала емпатия. За да има смисъл. Почивай в мир, изморена душице!

Един от най-колоритните участници в първия сезон на „ Биг Брадър “ – Светлан Шевров-Гроши, е поставил завършек на живота си. Новината потвърдиха пред Dir.bg източници от родния му град Ракитово.

Тъжната новина се популяризира стремително нощес във Facebook, където негови близки и другари изрекоха своите потрес и съболезнования.

„ Лек път! Пак ще повилнеем в миналото. Съжалявам… “, написа неговият сътрудник в щуротииите в „ Биг Брадър “ Найден Найденов – Нед.

Прощални думи към Гроши разгласява и участникът във втория сезон на шоуто Лео Бианки: „ Искам да те запомня по този метод. Почивай в мир “, написа италианският готвач, който разгласява негова усмихната фотография.

„ Почивай в мир,братле…И в идващия живот-в никакъв, но никога не го прави още веднъж! “, написа артистът Светозар Христов. В мненията той добави, че вероятно става въпрос за самоубийство: „ Според информация, дадена от негов по-близък, се е самоубил…Обществото е болно…домашно принуждение, глупости-повече са жертвите на тва болно общество… “.

Източници на Dir.bg от родното му Ракитово споделят, че Гроши е бил унищожен от скорошната гибел на негов другар. Дори последните му изявления във Facebook намеквали, че в главата му се въртят неприятни мисли. Те разкриват още, че тялото му е открито от неговата майка близо два дни откакто е завършил живота си.

А ето по какъв начин мебелистът бе описал мотото си в обществената мрежа: „ Туй наше постоянно „ на следващия ден “, „ на следващия ден “, „ на следващия ден “ пълзи от ден дневно с крачета ситни, дорде изгризе сетната парченце на периода ни. А всички наши „ през вчерашния ден “ са светели по пътя на глупци към мухъла на гроба. Пуф, угасвай, свещице къса! Тоз живот е единствено една нещастна движеща се сянка, артист некадърен, който се явява. Измъчва и изпъчва своя час на сцената и по-късно изчезва. История, разказана от вманиачен, със доста звук и бяс, в която няма ни капка смисъл… “.

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР