Светило в медицината ще спасява Динко от Ямбол. Проф. д-р Диян

...
Светило в медицината ще спасява Динко от Ямбол.
Проф. д-р Диян
Коментари Харесай

Динко от Ямбол на косъм от смъртта, светило в медицината спасява живота му

Светило в медицината ще избавя Динко от Ямбол.



Проф. доктор Диян Енчев от " Пирогов " е направил първата от серията тежки интервенции на Ловеца на бежанци. Бившият брат претърпя ужасяващ случай при започване на седмицата.

Ямболският предприемач се размина на косъм от гибелта край Девня, до момента в който издърпва обърната цистерна . Динко е затиснат от техниката, която тежи стотици килограми. В резултат на случая Ловеца на бежанци е с няколко счупени прешлена, таз, ръка и още куп пострадвания.

 

 Ловеца на бежанци не за пръв път се разминава на косъм от гибелта

Ловеца на бежанци не за пръв път се разминава на косъм от гибелта

С доста компликации Динко е освободен от клопката, в който попада. Веднага ямболският предприемач е закаран в болница във Варна. Лекарите там признават, че не могат да извършат комплицираните интервенции, от които Динко се нуждае. Затова му оферират да бъде изместен в " Пирогов ". Динко е превозен до София с частен хеликоптер за негова сметка.

След като се среща със обстановката, доктор Диян Енчев се съгласява да направи интервенцията. Професорът е един от най-хубавите експерти в ортопедичната травматология. Той е оперирал куп известни персони у нас и ги е избавил от тежките пострадвания.

 

 Проф. Енчев е един от най-хубавите в ортопедичната травматология

Проф. Енчев е един от най-хубавите в ортопедичната травматология

Интервенцията на прешлените на Ловеца на бежанци е траяла няколко часа, разкри самият Динко пред " България Днес ".

" Операцията към този момент мина. По-добре съм. Упойката още ме държи ", сподели Динко пред вестника от болничното легло.

Възстановяването на ямболския предприемач ще продължи месеци. Предстои да му бъдат направени още няколко интервенции. Динко би трябвало да премине и през редица курсове по рехабилитация.

Въпреки многото контузии, които получава, някогашният брат е сигурен, че ще се възвърне изцяло. Той е получил увещание от лекарите, че най-вероятно след време ще се върне към остарелия си метод на живот.

" Ще се оправя ", изрично съобщи пред вестника Динко. Плътно до него в лечебното заведение е половинката на Динко. Именно тя подвига телефона на Ловеца на бежанци и му оказва помощ с всички други негови потребности.

 Любимата на Динко е компактно до него

Любимата на Динко е компактно до него

Това не е първият път, в който Ловеца на бежанци се разминава на косъм от гибелта. Преди няколко години някогашният брат се потроши при злокобна злополука с АТВ. Ямболията шпори бъгито с повече от 100 км в час. В един миг губи надзор над возилото и пада. Удря се неприятно, само че остава незасегнат. Отървава се с леки пострадвания и навяхвания.

" Жив и здрав съм. Това е най-важното ", сподели тогава Динко.

Ловеца на бежанци се размина с най-лошото и на пътя . Огромен камион забърсва скъпарската кола на Динко на пътя сред Ямбол и Сливен.

Камионът му пресича пътя, а предприемачът едвам съумява да предотврати конфликта от злокобния удар. Динко още веднъж като котка се разминава без доста съществени контузии. Откаран е в болница в устойчиво положение, като само има лек проблем с дишането след конфликта.

Сегашната обстановка е доста по-сериозна и Ловеца на бежанци ще би трябвало да се лекува по-дълго. Пожелаваме му бързо и пъпно възобновяване!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР