Свети Валентин съвсем наближи и е време да помислим какъв

...
Свети Валентин съвсем наближи и е време да помислим какъв
Коментари Харесай

5-те най-банални подаръка за Свети Валентин

Свети Валентин напълно наближи и е време да помислим какъв подарък да подарим на половинката си. Хубаво е да изберем нещо, което ще го зарадва, а не нещо, за което ще си намерения, че е тривиално и към този момент сте подарявали десетки пъти. Ето кои са най-баналните дарове за Свети Валентин:
1. Червена роза – в магазините за цветя има толкоз разнообразни типове, че не е нужно да подарявате постоянно алена роза. Цветарите вършат страхотни букети от най-различни цветя, които могат да заместят скучната роза. Знаете ли, че доста дами даже не я харесват?
2. Романтична вечеря – колкото и да ви се коства уместно, в действителност сантименталната вечеря е досадна за доста хора, които считат, че тя е просто поради празника и няма нищо непринудено и сантиментално в нея.
3. Парфюм – този подарък, като се изключи че е прост, е и доста комплициран в това дали ще нацелите усета на половинката си. Ароматите са доста самостоятелно чувство и не можете да сте сигурни, че парфюмът, който сте избрали ще се хареса на индивида до вас.
4. Картичка – забравете за сантименталните и лигави картички с меченца и сърчица. Те не се харесват на съвсем никого, тъй като надали не са станали наложителни за празника и всички ги имат. Измислете нещо по-креативно, даже самите вие направете картичка, само че не купувайте подготвени такива.
5. Плюшено мече – това е може би един от най-баналните и ненужни дарове за Свети Валентин. Вместо това можете да подарите бутилка вино, хубава кутия бонбони или нещо, което в действителност ще донесе наслада на индивида до вас, а няма да събира прахуляк на някой долап вкъщи.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР