Свети Валентин е празник, в който влюбените показват любовта си,

...
Свети Валентин е празник, в който влюбените показват любовта си,
Коментари Харесай

Трите зодии, които ще имат най-щастливия Свети Валентин през 2022 г.

Свети Валентин е празник, в който влюбените демонстрират любовта си, като макар всички ограничавания, 2022 година няма да направи изключение. Въпреки че би трябвало да цените половинката си всеки ден от годината, не вреди и на 14 февруари да засвидетелствате обичта си. Дали ще прекарате деня с колегата си сами у дома, ще си устроите сантиментална вечеря след работа или ще отидете на отмора за двама, решавате вие.

 

Има  три зодии, за които този Свети Валентин ще бъде най-щастливият. Ето и кои са те

 

Телец – време е за нещо загадъчно и ново

Предстоящият Свети Валентин е страховит метод за представителите на този знак да преминат на последващо равнище в връзките с колегата си. Страстта ще е водеща движеща сила  за вас, тъй че ще желаете да прекарате в спалнята този празник. Периодът е доста подобаващ за опити и по-вълнуващи прекарвания, стига връзката ви с половинката ви да е сериозна. Също по този начин обаче би трябвало да бъдете готови за значим и бездънен диалог с индивида до вас. Някои от Телците пък ще получат покана непринудено сантиментално странствуване с обичания си до незнайна дестинация. Звездите обаче ще са подредени по този начин, че да ви дават нужната непоклатимост и няма да се притеснявате от изненадите, които идват на прага ви.

Близнаци – бъдете гъвкави

На този ден Близнаците ще могат да избягат от напрежението и да получат увереността, от която по този начин се нуждаят, с цел да създадат идната стъпка в връзките с обичания си. Те ще се почувстват още по-свързани с колегата си. Не се тормозете, в случай че при започване на деня изникнат непредвидени неща и ви наподобява, че денят ви е цялостен неуспех. Близнаците могат елементарно да се приспособяват към разнообразни обстановки, което ще бъде и тяхната мощ. Дори и обстановката да стане напечена, те ще вземат верните решения, с цел да спасят празника. Най-важното е просто да си напомнят повода, заради която честват и да проявят нужната креативност. За представителите на този знак, които са необвързани, Свети Валентин през 2022 година може да е началото на нова обич. Те не страдат от липса на самочувствие, което най-важното – е с покритие, и това ще е магнит за ухажорите. Да, тъкмо по този начин – ще привлечете вниманието на повече от един човек.

Скорпион – чакат ви сантиментални изненади

Този Свети Валентин ще бъде доста трогателен и за родените под знака на Скорпиона. Тези хора са мистериозни по природа, само че този път те ще бъдат сюрпризирани от колегата си. Нещата могат да се нагорещят в спалнята по страховит метод, по който не сте и подозирали и ще преоткриете колегата си. Вземете си отпуск и отделете целия ден на половинката си, защото романтиката и заниманията са обезпечени. Не се опасявайте от промени, защото те ще ви донесат нужното задоволство. Постарайте се и вие да изненадате колегата си, както той вас. Представителите на зодия Скорпион, които нямат половинка, също не би трябвало да се отчайват. Да, влюбените двойки и тази любовна декорация на всички места може да ви потиска, само че не се затваряйте у дома. Излезте с приятелки и си дайте късмет да се забавлявате. Може пък точно довечера да срещнете някого, който да промени любовния си статус. Разбира се, това не би трябвало да ви бъде самоцел. Хубавите неща просто се случват.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР