Свети Валентин е празник, който мнозина у нас отричат, а

...
Свети Валентин е празник, който мнозина у нас отричат, а
Коментари Харесай

Какво искат мъжете за Свети Валентин

Свети Валентин е празник, който мнозина у нас отхвърлят, а други с готовност чакат , защото въпреки всичко е ден за честване на любовта, а и в нашия календар сполучливо се синхронизира с Трифон Зарезан .

Ако сте обвързана и се чудите с какво да зарадвате колегата си, то от Womenshealthmag.com   дават забавна концепция.

 Двойка Свети Валентин iStock

Според анкета на ScienceOfRelationships.com, извършена измежду повече от 1000 мъже, всичко, което господата желаят е нещо по-различно и пикантно под завивките .

20% от запитаните споделят, че в действителност харесват празника на влюбените, а цели 59% си признават, че всичко, което желаят като изненада от партньорката си, е секс.

 Двойка Свети Валентин iStock

Разбира се, в листата на желани изненади с изключение на пристрастеността, попадат и вкусна домашно приготвена вечеря, билети за концерт на обичана група, подобаваща книга или бутилка качествено алкохолно пиво .

Въпреки това обаче, никой мъж не би се разсърдил, в случай че получи горещи милувки от приятелката си.

 Двойка Свети Валентин iStock

С дамите нещата не стоят тъкмо по този начин.

При тях остава водещо желанието подаръкът им за Свети Валентин да е нещо съответно – букет с картичка и шоколадови бонбони , долни дрехи, козметика или мечтан аксесоар като чанта, шал и така нататък

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР