Свети Валентин е чудесен повод да се разровим в романтичните

...
Свети Валентин е чудесен повод да се разровим в романтичните
Коментари Харесай

Вижте любовните истории на известните СНИМКИ

Свети Валентин е превъзходен мотив да се разровим в сантименталните истории на обичани родни звездни двойки, които се радват на хармонична и красива обич. Любовните им истории са почнали с незабравими първи срещи.

Ето няколко от обичаните ни двойки, които потвърждават, че Купидон не подминава никой.

Камелия и Цветин



Една от най- обичаните всемирски двойки фолк певицата Камелия и половинката й Цветин се залюбили в студена зимна вечер, а през днешния ден сърцата им изгарят щом се погледнат в очите.

„ Беше една доста, доста студена зимна нощ и бездънен сняг. Бяхме в моя роден град Чипровци. Бях се прибрала от присъединяване в Раковски, прибрах се с влака, това ми беше първото новогодишно присъединяване като известна певица. Излязох на 1-ви вечерта и той ме изпрати и тогава се целунахме. Това беше трето изпращане от него, на което той не ме целува, само че тогава към този момент аз се понатиснах малко и по този начин станаха нещата (смее се). Седнахме на една скамейка. Снегът скърцаше и беше един ослепителен, като на звездички, блестеше целият, все едно беше поръсен със звезден прахуляк... доста сантиментално беше “, разкрива за „ Телеграф “ изпълнителката. Тя е безапелационна, че въпреки да са минали 25 години от първата им среща, те са съумели да запазят романтиката във връзката си до през днешния ден.

Джена и Наско Стоев



Съдбата се оказва непредсказуема и за певицата Джена и брачният партньор й Атанас Стоев. Талантливата ни изпълнителка отива на подготовки в дома на семейство Стоеви, създателите на „ Канарите “, с цел да репетират, защото тя ще вземе присъединяване в техен иден концерт. Именно там двамата се срещат за първи път и усещат химията между тях. „ Нашата обич не е мощна, нашата обич е единствена. Аз такава обич по улиците не съм срещал. Пожелавам на всеки по този начин да се усеща. Като я срещнах, разбрах, че това е един човек, който е принципен, един човек, който е гледал единствено в нормите да се движи. И си споделих: Това би трябвало да е моята жена, тъй като много съм се нагледал “ – споделя Наско, а жена му добавя: „ „ Ние сме непрекъснато дружно. Това може би ни избавя – това че работата ни е такава – 24 часа дружно. Заедно сме на участия, на всички места сме дружно. Него го няма, аз се усещам непълноценна “. Двамата към този момент имат син- Атанас младши, а сега са в очакване и на втора рожба, като все още не разкриват дали ще имат дъщеря, или още веднъж момче.

Орлин и Диана



Вечно усмихнатият Орлин Павлов и половинката му Диана не са от двойките, влюбили се от пръв взор, само че са от тези, надяващи се да останат дружно до финален мирис. Двамата се срещат инцидентно преди доста години, в предаване на Българска национална телевизия, което тогава води Марта Вачкова. Орлин е поканен като специфичен посетител, а Диана се грижи за гостите и даже поставя грим на артиста. След тази среща пътищата им се разминават и екзотичната хубавица отпътува да живее в Дубай. Там тя остава 8 години. След като се завръща в България, двамата още веднъж се срещат и не им би трябвало доста време, с цел да схванат, че са влюбени един в различен. Следват безсънни нощи в писане на любовни известия в обществените мрежи в продължение на месеци, а не след дълго и заживяват дружно. Днес се радват и на 3 годишната им дъщеричка Елизабет.

Деян и Радина



Първоначално двамата се срещат задочно – Деян я гледа на изпит в НАТФИЗ, а тя по-рано го е гледала в пиесата „ Дон Жуан “. Радина си спомня, че до момента в който е била в театъра, към нея е било цялостно с дами, които са въздишали по Деян. Самата Радина обаче не е била впечатлена, само че по-късно се срещат персонално и през днешния ден тя е луда по него и по двете момчета, които имат дружно. След като любовта сред тях пламва, двамата артисти придвижват изкуството в действителния живот. Тъй като Радина живее на първия етаж, Деян е идвал под балкона ѝ, с цел да ѝ се изяснява в обич и да ѝ прави дарове.

Александър Сано и Нели Атанасова





Александър Сано и Нели Атанасова също са образец за щастливо семейство, което ориста събира, с цел да намерят смисъла един в различен. Двамата се срещнали в eднo pиaлити пpeдaвaнe, ĸъдeтo ca били вoдeщи в зaĸлючитeлния eтaп нa шoyтo. „ Peжиcьopът ce пoшeгyвa, чe зa дa ни ce пoлyчaт пo-дoбpe нeщaтa, тpябвa дa ce пooпoзнaeм пoвeчe. И ниe гo нaпpaвиxмe. “ – спомня си с усмивка Сано. Maлĸo cлeд тoвa тoй e зaминaл зa Лoндoн пo paбoтa, нo нeпpecтaннo e дъpжaл вpъзĸa c Heли. Двaмaтa cи пpaщaли мнoгoбpoйни cмc-и. Koгaтo ce въpнaл, й oтишъл нa гocти и тaĸa и нe cи тpъгнaл. Двaмaтa имaт дъщepичĸa на име Ава, а Сано се грижи и за първородния наследник на Нели- Иво, който усеща като свое дете, написа show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР