Свети Валентин чука на вратата и е напълно възможно да

...
Свети Валентин чука на вратата и е напълно възможно да
Коментари Харесай

Секс терапевт със супер идеи за Св. Валентин, ако сте сингъл

Свети Валентин чука на вратата и е изцяло допустимо да сте към момента сингъл. Ако това е по този начин, не се отчайвайте! Не единствено, че ще спестите непотребни пари за лигави нелепости, само че може да изберете да полеете Трифон Зарезан, който ние избираме повече. 

Ако въпреки всичко ви депресират " идеалните " двойки в Instagram и техните съвършени връзки, то може би препоръките на секс терапевта Джорджа Грейс ще ви свършат работа.

Виж още: Нина Добрева идва в България до месец: виж къде можеш да срещнеш хубавицата

Не допускайте да се чувствате самотни

Едно е да сте сами, напълно друго е да се чувствате самотни на този ден. Не сте единствените хора, които не харесват празника на любовта. Има двойки, които не означават 14 февруари, тъй като нямат потребността да си потвърждават нещо. Ако въпреки всичко почувствате самотност, тогава се запитайте какво ви кара да изпитвате това възприятие. Обикновено е завистта, че сега нямате половинка и хората постоянно не признават това пред себе си.

Излейте всичко

Напишете всичко на лист. Old School школата от време на време е най-хубавата терапия за нервите. Излейте страстите си и по-късно забравете за този лист. Писането оказва помощ да се освободите от гадните мисли, в случай че нямате храброст да споделите с околните си. 

Направете нещо за себе си

14 февруари през 2022 година се пада в понеделник. Скапан ден за сантиментален празник и евентуално доста хора ще си останат у дома. Сингъл хората могат да се поглезят и да си подарят малко self-love. Пуснете си обичаната музика след работа, направете си вкусна паста и отворете едно бяло вино. Пуснете си някой нов сериал, една маска за лице и ще имате съвършена вечер.

Виж още: 5 съвета по какъв начин да пътувате по-изгодно в чужбина 

Поиграйте си

Не се срамувайте, в случай че ви се прииска да се самозадоволите. Няма нищо неприятно в това предпочитание и би трябвало да си го доставите. Редица изследвания сочат, че мастурбацията усъвършенства настроението и на обвързаните хора. 36% от нежния пол показват, че са получавали най-хубавия си оргазъм по време на мастурбация, а единствено 24% - по време на секс с сътрудник, съгласно Metro. Доста мъже го вършат (да, женените също), само че дамите са склонни да не помнят за себе си, а не би трябвало.

Отдайте се на релакс

Не правете нищо, което да ви предизвиква стрес. Изкъпете се, запалете си свещи и се отпуснете изцяло. Ако лежането не е за вас, то може да извършите една супер групова подготовка. Може да се запознаете с забавни хора, а и не е изключено да срещнете бъдещата си половинка.

Виж още: 7 токсични неща, които вършат всички родители, само че е извънредно време да спрат

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР