Свети Киприян е бил магьосник, който се разкайва и се

...
Свети Киприян е бил магьосник, който се разкайва и се
Коментари Харесай

Каква молитва трябва да поискате да ви прочете попът, за да развали направена магия

Свети Киприян е бил вълшебник, който се разкайва и се посвещава на Бога. В своите молебствия Киприян признава силата на магията, с която е боравел, и в това време се разкайва посредством молитвения текст.
Той умолява Бог да отстрани злото и да победи магията, защото знае, че това е голяма мощ. Тази молитва, както и всички други от св. Киприян оказват помощ да бъде спряно всяко магическо влияние от недоброжелател и закрилят същински вярващия от уроки, зли очи, незаслужено очерняне. Предпазва от заболявания с неразбираем темперамент и за прогонване на демони или за предотвратяване от скитащите духове на умряли.
Молитвата оказва помощ при безпричинни душевен разстройства, проблеми в фамилията, непрестанни раздори с околните, необясними положения като трептене, тревога, непрекъсната раздразнителност, пориви за самоубийство.

Киприяновата молитва може да се чете от духовник, който направлява мирянина към пост и молитва няколко дни. Трябва да постим, когато решим да четем молитвата, да сме взели душ преди този момент и да пазим духа си чист от всевъзможни неприятни намерения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР