Светеща коледна украса с костенурка и медузи се появи в

...
Светеща коледна украса с костенурка и медузи се появи в
Коментари Харесай

Коледна украса с костенурка и медузи в София предизвика бурни реакции в мрежата

Светеща коледна декорация с костенурка и медузи се появи в центъра на София и предизвика бурни реакции в обществените мрежи. Мястото е Малките пет кьошета.

На страницата си във Facebook от „ Етюдите на София “ разгласиха фотоси и зададоха въпроса „ Харесва ли ви? “. Последваха стотици мнения. Много консуматори дефинираха тази ексцентрична коледна декорация като красива и носеща цветно въодушевление.

Мнозина обаче попитаха какво общо има костенурката с Коледа. Други я откриха по-подходяща за дискотека на плажа – красива, само че не и коледна. За трети пък се вършат странни опити с градската среда.

И още мнения:

„ Българската акватория не се населява от костенурки, това е просто смешно. “

„ Интересна тема за " коледно кътче ", най-много морската костенурка, която даже не се среща в България. “

„ Костенурката е ни в чеп ни в ръкав предколедна столична " декорация "... Иначе не е неприятна сама по себе си за Варна през лятото... “

„ Не, цялостна дивотия и извънредно несъответствуваща за случая. “

В отговор общинският консултант Борис Бонев разгласява статус във Facebook в отбрана на коледната декорация.

„ Да, костенурката е супер. Защото е истинска и тъй като е смислена. Защото е част не просто от Коледна декорация, само че и като идея за запазване на биоразнообразието и дивите морски животни “, написа той.

„ Огромна морска костенурка, октопод, медузи и палитра от цветове ще се разлеят над кръстовището, напомняйки за благосъстоянията на нашата планета и скъпия дом, за който всички можем да се грижим. Празнувайки биоразнообразието, цялостен месец украсата ще радва поданици и посетители на града с богат подводен пейзаж, който във вечерните часове ще сменя напълно образа си, оживявайки в разноцветни светлини “, обясни Борис Бонев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР