Светът все още чакаше да види в четвъртък, четири дни

...
Светът все още чакаше да види в четвъртък, четири дни
Коментари Харесай

Какво казват лидерите и гражданите на Иран, докато САЩ планират удари по ирански цели в Ирак и Сирия

Светът към момента чакаше да види в четвъртък, четири дни след офанзивата с дрон в Йордания, която умъртви трима американски военни членове, по какъв начин тъкмо ще реагират Съединени американски щати. Президентът Байдън упрекна за удара „ радикални, подкрепяни от Иран въоръжени групировки, настоящи в Сирия и Ирак “, а група чадър, наречена Ислямска опозиция в Ирак, по-късно наподобява пое отговорност.

Г-н. Байдън даде обещание, че Съединени американски щати „ ще потърсят отговорност от всички виновни във време и по метод, който изберем “, а американски чиновници споделиха на CBS News, че са утвърдени удари против цели в Ирак и Сирия – в това число против ирански личен състав и уреди в тези страни. Сега е единствено въпрос на по кое време, споделят чиновниците.

Какво да знаем за подкрепяните от Иран групи, настоящи в Близкия изток

Реакцията на Иран на надвисналата опасност от американско възмездие против това, което администрацията на Байдън назовава ирански прокси групи е поредно отказване на каквато и да е отговорност за офанзивите против американските сили - и предупре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР