Светът винаги ще приема, че нещо не може да се

...
Светът винаги ще приема, че нещо не може да се
Коментари Харесай

Полетът с високо съдържание на мазнини е първият реактивен самолет, който извършва трансатлантически прекоси без използване на изкопаеми горива от Лондон до Ню Йорк

„ Светът постоянно ще приема, че нещо не може да се направи, до момента в който не го извършите “, сподели създателят на Virgin Ричард Брансън, който беше на борда на полета с други, в това число корпоративни и държавни чиновници, инженери и публицисти.

Департаментът по превоза на Обединеното кралство, който даде 1 милион лири (1,27 милиона долара) за обмисляне и ръководство на полета, назова теста „ голяма стъпка към нулата на реактивните самолети “, с цел да направи въздушното пътешестване по-щадящо за околната среда, макар че остават огромни спънки пред необятното разпространяване на горивото.

Докато държавните управления от дълго време приказват за декарбонизиране на въздушния превоз, преходът се движи към скорост на дирижабъл.

Устойчивото авиационно гориво, което понижава излъчванията на парникови газове с към 70%, е най-хубавият кратковременен метод за интернационалната авиационна промишленост да реализира задачата си за нула до 2050 година, U.S. Energy Департаментът сподели, макар че назова задачата амбициоз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР