Светът видя заедно Уилям, Кейт, Хари и Меган за пръв

...
Светът видя заедно Уилям, Кейт, Хари и Меган за пръв
Коментари Харесай

„Кралската четворка“ се събра за пръв път от година: Какво означава това

Светът видя дружно Уилям, Кейт, Хари и Меган за пръв път от повече от година. Може ли тази взаимна поява на „ Кралската четворка ” да значи завършек на разрива посред им?



Хиляди опечалени британци отдават респект към Елизабет II при последното ѝ пътешестване към Лондон. Вчера специфичният конвой с тленните остатъци на починалата кралица измина дистанцията от замъка Балморал до Единбург и на всеки метър от тези близо 300 километра имаше тълпи от хора, които желаеха да се сбогуват.

В същото време – за първи път от повече от година видяхме дружно принцовете Уилям и Хари със съпругите им Кейт и Меган, осведоми Нова. Може ли тази взаимна поява на „ Кралската четворка ” да значи завършек на разрива посред им?

Вестниците във Англия означават появяването им със заглавия „ Заедно за баба ” и „ Мир поради баба ”. Според кралските коментатори обаче е доста рано да се каже дали излизането на принц Хари и Меган от кралското семейство може да се ревизира.



Първоначално се смяташе, че крал Чарлз III е предиздвикал Хари, Меган, Уилям и Кейт да излязат дружно. Впоследствие обаче стана ясно, че престолонаследникът Уилям е изпратил известие на брат си да го създадат. Твърди се, че са прекарали 45 минути в увещание.

Големият тест в този момент обаче ще бъдат идните записки на принц Хари. Те трябваше да излязат в края на тази година. Обещаваше се да бъдат сензационни, да опишат елементи от развода на неговите родители и за какво той взема решение да напусне кралското семейство.

Кралските репортери считат, че в случай че Хари пусне тези записки, скоро след гибелта на баба си, освен ще бъде безвкусно, само че и ще постави завършек на всякаква опция той да има естествени взаимоотношения със фамилията си.

Внимание се обръща и на Крал Чарлз III, който направи нещо доста значимо в първото си кралско послание. Монархът особено изрази своята обич към Хари и Меган, което се дефинира като протегната ръка.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР