Светът ще направи всичко възможно, за да гарантира, че руският

...
Светът ще направи всичко възможно, за да гарантира, че руският
Коментари Харесай

Светът ще направи всичко възможно, за да гарантира, че руският президент Владимир Путин ще изгуби своята война в Украйна, казва Трюдо

Светът ще направи всичко допустимо, с цел да подсигурява, че съветският президент Владимир Путин ще изгуби войната си в Украйна, включително и опазване на глобите против Русия години наред. Това съобщи министър председателят на Канада Джъстин Трюдо, съобщи Ройтерс.

" Путин би трябвало да разбере, че Западът е безусловно решен да се опълчи на това, което той прави. Неговата противозаконна война, неговите ескалации, неговото прекрачване на алените линии посредством решение за навлизане още по-навътре в Украйна значи, че ние, светът, ще създадем всичко, което можем, с цел да подсигуряваме, че той ще изгуби ", съобщи Трюдо по адрес на Путин.

Вчера Трюбо беше на изненадващо посещаване в Украйна, по време на което той назова украинския президент Володимир Зеленски " другар ".  За Путин той съобщи, че позволява ужасна неточност, че предизвиква жестокости на цивилни и че прави всичко това, тъй като си мисли, че може да победи. " Но той може единствено да загуби ", сподели Трюдо.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР