Светът ще бъде по-добър, ако се управлява от жени. Това

...
Светът ще бъде по-добър, ако се управлява от жени. Това
Коментари Харесай

Времена на герои: жените на Беларус, които променят света

Светът ще бъде по-добър, в случай че се ръководи от дами. Това са думи на президента Барак Обама  Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в Хавай. Той е първият, казани преди време на един конгрес.

Тогава той посочи, че дамите не са съвършени, само че са доста по-добри от мъжете. И акцентира, че проблемите на този свят най-често са провокирани на първо място от по-възрастни мъже, вкопчени във властта... И през днешния ден, в Световния ден на мира, изцяло се съгласявам с Обама. А в поддръжка на думите му идват и новините от Беларус.

Онова, което вършат дамите там, за следващ път демонстрира, че нежната половина на човечеството може да бъде доста по-дипломатична, доста по-мъдра и по-справедлива.

И може да промени света към положително. И да го трансформира в едно по-добро място за живеене на децата ни. Не, аз не съм върла феминистка. Но е реалност, че от дребни мъжете все си го мерят. Просто спортният дух, желанието за превъзходство и победа непременно са им заложени по рождение. А от време на време, когато управляваш, когато в чекмеджето ти има копче за оръжия за всеобщо поразяване, когато от твоите решения зависят животи, би трябвало да спреш да мислиш за егото си. Трябва да си умен и да виждаш нещата в вероятност.

Повече четете
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР