Светът потъна в скръб след кошмара в Генуа. След рухването

...
Светът потъна в скръб след кошмара в Генуа. След рухването
Коментари Харесай

Траурна галерия: Светът гледа и плаче - кои са жертвите на моста убиец в Генуа

Светът потъна в тъга след кошмара в Генуа. След рухването на виадукта 39 души откриха гибелта, 5 от тях към момента не са разпознати. Сред жертвите има и 3 деца.

Спасители се борят към момента с времето, надявайки, се че някъде там е останал още живот, само че с всяка минута възможностите стават все по-нищожни. Евакуирани са повече от 440 души, които са живеели в региона на рухналия мост " Моранди ".
Трагедията в Италия въпреки всичко има и лица - тези на починалите хора, написа " Република ". Ето част от тях:

44-годишният Роберто Робаяно, брачната половинка му Ерсилия Пичинино (на 41 години) и техният наследник Самуел (на 9 години) умират в гробницата на рухналия мост. Семейството живеело в провинция на Генуа и пътувало към Сардиния за празниците.

34-годишната Елиса Бозцо от Бусола също умира на съдбовния виадукт. Тя пътува с черен опел по моста " Моранди ". Приятелите й с часове се пробват да се свържат с нея през " Facebook ", само че без триумф. По-късно научават и за черните вести.


Алберто Фанфани, родом от Флоренция, умира 32-годишен по време на случая. Той е работил като анестезиолог в болница в Пиза.

29-годишната здравна сестра Марта Даниси е сътрудник на Алберто Фанфани. Тя умира дружно с него.

48-годишният Андреа Черули е родом от Генуа. Той работи на пристанище, само че огромната му пристрастеност си остава футболът.

Мирко Вицини (31-годишен) е един от двамата починали чиновници на екологично сдружение в Генуа. Колегата му Бруно Казагранде (35-годишен) също умира при рухването на виадукта.

Хуан Карлос Пастенес също е жертва на нещастието в Генуа. Той е 64-годишен готвач от Чили, живее в Италия повече от 30 години.


Съпругата му Нора Ривера умира дружно с него, както и приятелят им Хуан Фигеро.

28-годишният публицист Джовани Батилоро е един от четиримата от " Торе дел Греко ", пътуващи към Ница, по време на рухването на " Моранди ". Те щели да пътуват до Франция, а по-късно към Барселона.

Херардо Еспозито също е от Торе дел Греко. Той е на 26 години. Наскоро се е завърнал от Лондон, където краткотрайно е работил.

Антонио Станзионе е на 29-години и също е от Торе дел Греко. Работил е в бара на родния си град.

Матео Бертонати е на 26-години и също е от Торе дел Греко. Семейството му се занимава с цветарство.

24-годишната Стела Бочия е от Арецо. " Част от сърцето ни остана под руините на моста в Генуа ". Така фамилията на момичето афишира вестта за гибелта й във " Facebook ".

Годеникът на Стела е пътувал дружно с нея и също е срещнал гибелта. 23-годишният Карлос Трухийло живеел в Каполона. Те минавали по моста, прибирайки се от отмора.

Мелиса Артус и Натале Гусман са две френски девойки на 22 и 21 години, които са пътували от Монпелие до пристанището, от което щели да се качат на транспортен съд към Сардиния.

19-годишният Аксел Нечати е третата френска жертва на моста " Моранди ". Той е пътувал с кола с приятелите си Мелиса и Аксел Нечати Ализее Плазе, на 19 години, е третата френска жертва на моста Морънди. Той пътува с кола с приятелите си Мелиса и Натале.

22-годишният Уилям Пузадукс е четвъртата френска жертва на нещастието. Той отива на концерт в Италия, а преди да замине дори е търсил през фейсбук искащи да пътуват с него и приятелите му. " В колата имаме свободно място, има ли искащи? ".

Луиджи Алтадона, 35-годишен, отдавна живеел в Генуа. Много хора се пробвали посредством Facebook да получат повече новини за приятеля си, само че без триумф.

Мариус Джери, 22-годишен. Роден е в Албания, само че от 3-годишен живее в Италия. Той умира дружно със сънародника си Ери Бокрина (28-годишен). Те са работели в компания за почуистване. Закъснявали са за работа и са карали оптимално бързо, с цел да не губят повече време. Мариус бил разпален футболен почитател.

Ери Бокрина - отива на работа и минава по съдбовния мост.

Марио Роско, на 36 години. Той е румънски транспортьор, само че живее в Париж.

Сред жертвите на рухналия мост е и Генаро Сарнаторо на 43 години.

Алесандро Роботи, на 50 години, от провинция Алесандрия. Завършва химия и е упорит астроном.

57- годишният Джорджо Донагьо също е жертва на рухването на моста в Генуа. Той има лодка, обича да плава, а на млади години е бил акробат.


Превод и редакция БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР