Светът отдавна стана отворено и много по-достъпно място. Кърджали трябва

...
Светът отдавна стана отворено и много по-достъпно място. Кърджали трябва
Коментари Харесай

Даниела Петрова, Възраждане: Ще наложа различен стил в общуването и в управлението

„ Светът от дълго време стана отворено и доста по-достъпно място. Кърджали би трябвало да търси партньорства, с цел да може да продава своя туристически  продукт. Чужденецът мъчно би пристигнал единствено поради Перперикон или Каменната женитба, или Татул край Момчилград. Но в случай че има един сложен, български или даже балкански артикул, част от който да са Перперикон или Татул, тогава към този момент вероятността чужденецът да посети нашия край става извънредно огромна. “, сподели Даниела Петрова, претендент за кмет на Кърджали от „ Възраждане “ в изявление за БНР.

Според нея тематиката за логистичните центрове и индустриалните зони също е извънредно настояща, изключително в последните години. В страната има повече от 60 индустриални парка или зони.  

„ Кърджали е задължен да мисли за клъстър, който да сплоти стопански и финансов, интелектуален, софтуерен и човешки запас отвъд и оттук границата. Като кандидат-кмет на Кърджали считам, че хората, освен младите, отиват да живеят там, където има по-добри условия за работа, с положителни хонорари, добра обществена, здравна и културна инфраструктура. Това наподобява простичко, само че в действителност е доста комплицирано, тъй като огромният зложелател нормално е неефективното харчене на пари, неналичието на бистрота. Въпрос на умеене и почтеност е да се създадат с малко пари повече потребни за хората неща “, разяснява тя.

Тя счита, че различен наболял проблем за Кърджали е този с пътната инфраструктура, която би трябвало да се усъвършенства. Според Даниела Петрова неотложни са дейностите по поправяне на тротоарната мрежа, асфалтиране и полагане на пътна маркировка, освен в града, а и в дребните обитаеми места. 

„ В работата си ще заложа на строенето на мостове към почтеното ръководство и хората. Предизборната акция за мен е съревнование на хрумвания. Ключова е концепцията за разговор и смислена връзка. Ще бъда открита за всеки, който е честен и милее откровено за Кърджали. Интересува ме да покажа на своите съграждани едно друго  лице, и да наложа друг жанр в общуването и в ръководството. Ще усетя, че съм съумяла, в случай че получа всеобщо утвърждение и поддръжката на моите съграждани, в случай че видя, че съм подкрепена не от последователите на една или друга партия, а от оптимално необятен набор гласоподаватели “, добави претендентът за кмет от „ Възраждане “ Даниела Петрова.

„ Възраждане “ е с N42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР