Светът не започва и не свършва с хора, които се

...
Светът не започва и не свършва с хора, които се
Коментари Харесай

Курумбашев: Светът не започва и не свършва с хора, появяващи се 14 пъти дневно в медии

" Светът не стартира и не свършва с хора, които се появяват по 14 пъти дневно в медиите ". С тези думи евродепутатът Петър Курумбашев захапа ръководещите по време на четвъртото съвещание на XIII-ата Конференция на Софийската градска организация на Българска социалистическа партия.

Той уточни, че би трябвало да се отбрани мястото на Българска социалистическа партия като проевропейска партия , с което да се опровергаят изказванията, че само ГЕРБ е едноличен водач на България.

Според него Българска социалистическа партия можела да се завоюва предварителните избори , само че би трябвало повече да си повярва повече.

Нинова пък съобщи, че е нужна държавна политика и промяна на модела на ръководство.

" Изчезването на българския народ, демографската злополука, опазването на здравето и образованието могат да бъдат тематики, които да ни обединят ", посочи водачът на левицата.

Тя е безапелационна, че Българска социалистическа партия е единствената партия, която има визия какво би могло да се случи с България оттук насетне.

Соцводачът съобщи, че през всичките години на ръководство на Бойко Борисов, връщането към правовавата страна, разделянето на управляващите и конституцията са потъпкани.

Нинова даде да се разбере, че Българска социалистическа партия не би управлявала в едно държавно управление с ГЕРБ, в случай че някой я попита дали би го направила.

" Ще се отдръпна ли страната от всички свои функционалности и ще се върне ли тя там, където и е мястото ", запита соцводачът и изиска да знае кой ръководи страната.

Нинова атакува ГЕРБ, че нямат идеология, а са в ръководството поради пари и добави, че десните партии отвън Народното събрание са конкурент на Българска социалистическа партия.

Тя желае да се приказва оттук насетне за политики и стратегии за България , а не за обединения и преброяване на гласове.

Нинова увери, че от следващата година социалистите ще тръгнат на избори, измежду които ще са предварителните парламентарни избори, които са повече от нужни.

" Има метод сегашното ръководство да бъде спряно и да бъде обърната актуалната наклонност ", акцентира тя.

Лидерът на столетницата изиска да знае за какво финансовият министър не заплаща налог в жилището, в който живее.

Тя е на мнение, че когато институциите не работят, решенията на държавност и на правовата страна се взимат отнякъде другаде.

Според евродепутатът Георги Пирински пък първият раздел " За битка с паралелната страна " на плана " Визия за избавление на България " има потребност от преправка.

По думите му главният недостатък на актуалното ръководство е погазването на главния закон в страната. От левицата упорстват за господство на конституцията.

Той е на мнение, че единствено с хората, които са уверени в правотата на Българска социалистическа партия, партията би могла да се преодолее герберската машина.

Зам. ръководителят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски разгласи, че всеки ден работещите небогати се усилват с 97 души , като за през актуалната година броят им се е повишил с 35 400 души.

Той открои, че Българска социалистическа партия е основала доста начинания, с които да помогне за оправянето на проблемите на българските жители.

Според Свиленски обаче, проблемите в ръководството се показват в основаване на гражданско напрежение, което се отразява в протестни дейности.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР