Светът не може да спре да се възхищава на новата

...
Светът не може да спре да се възхищава на новата
Коментари Харесай

Адел е неузнаваема на корицата на модната библия VOGUE

Светът не може да спре да се възхищава на " новата " Адел .
                 

Поп дивата влезе в историята като първата звезда, която в един и същи месец с е появи по едно и също време на корицата на американския и английския и наподобява ужасно върху тях.
                 

Блестeйки на новите фотоси, Адел за първи път споделя за детайлите към развода си, както това се е отразило на сина й, за невероятната промяна на тялото си, при която отслабна с 45 кг, само че и за новото си гадже .

" Тялото ми е било тематика на мнения през цялата ми кариера, не е единствено в този момент. Разбирам за какво за мнозина отслабването ми е шокиращо . Разбирам и за какво някои хора, изключително дами са афектирани от това. Защото образно аз репрезентирах доста дами. Но вътрешно аз съм безусловно същия човек както преди ", споделя Адел.
                 

Пред списанието певицата разкрива още, че н овият й албум е самобитна изповед към нейния наследник Анджело , който е бил най-тежко обиден от развода с някогашния й брачен партньор. Тя се надява, че посредством песните й някой ден той ще разбере по какъв начин се случват някои неща в света на възрастните .

" Той беше единствено на шест и половина, когато един ден когато ме попита: Можеш ли да ме видиш, тъй като аз не мога да видя теб. Тогава целия ми свят се сгромоляса. Той знаеше, че прочувствено аз не съм до него. Той ми задава толкоз обикновени въпроси, на които аз не мога да намеря думи да отговоря. Например: Защо към този момент не можем да живеем тримата с татко му или за какво не обичам баща му. Казвам му, че го обичам, само че не съм влюбена към този момент в него. Но, по какъв начин може едно малко момче да разбере тези неща ", споделя Адел.
                 

Адел описа още, че с новото й гадже Рич Пол са се познавали дълго преди да станат гаджета. Рич е един от най-успешните спортни сътрудници в Съединени американски щати, като измежду клиентите му са звезди от ранга на ЛеБрон Джеймс.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР