Светът не е сигурно място, особено ако караме скъп модел

...
Светът не е сигурно място, особено ако караме скъп модел
Коментари Харесай

Колите, които ще избягват крадци

Светът не е несъмнено място, изключително в случай че караме безценен модел на Mercedes-Benz. Престъпленията, свързани с коли, не са нещо ново, само че от немския производител имат желание да ги оставят в предишното.

Как ще го създадат

Ще разработят ново приложение, което ще помогне на водачите да заобикалят рискови улици и квартали, когато търсят място за паркиране. Идеята е елементарна - да си намерят колата там, където са я оставили, както и да си спестят близки срещи с хора от незаконния контингент.

Как ще работи

Използвайки полицейска статистика, софтуерът ще построи база от данни за местоположения с по-голяма централизация на вандали, крадци и други. Приложението ще бъде приключено за идващото потомство от модели на Mercedes и ще има интерфейс с цветови кодове, които ще отразяват равнището на сигурност в избрани региони.

 Снимка 380370

" Използвахме свободна информация от Сиатъл и я сравнихме с данни на локалните управляващи за паркоместата в града ", разяснява софтуерният инженер от Mercedes - Маркус Ехман. " Системата ни дава опция да изберем паркомясто и да проучваме какъв брой закононарушения са били осъществени в региона към него през предишните няколко седмици. Със зелено на картата се означават сигурните местоположения, на които предлагаме да паркирате. В жълто са обозначени местата, които са просто ОК, а в алено - улиците и кварталите, които би трябвало да избягвате. "

 Снимка 380371

За страдание, системата ще бъде налична в стеснен брой страни по света, където информацията за незаконната интензивност е обществена. Приложението ще бъде налично за събаряне през платформата за приложения на Mercedes-Benz и ще предлага и информация за времето за вървене пешком от колата до финалната дестинация, таксите за паркиране и тапите по пътя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР