Светът на Ванката се увеличи с още един член -

...
Светът на Ванката се увеличи с още един член -
Коментари Харесай

Първо инфлуенсърско бебе за годината: "Светът на Ванката" се сдоби с нов член, Кирязов стана баща

" Светът на Ванката " се усили с още един член - Кирязов стана татко за първи път! Новината идва от Instagram профила на прелестната му половинка Силвия.

Виж още: Новият дом на Никита и Боби от " Биг Брадър " впечатлява с дизайн и жанр

" Благодарим на всички за прелестните пожелания. Да ви се връщат неведнъж! ", написа тя в story и показа, че през бременността съвсем не е страдала от киселини, а детето се е родило с дълга и гъста коса. " Само на 6 дни е, а към този момент е за коафьор ", написа тя. Ако не знаете, съгласно поверията, в случай че една жена има доста киселини, бебето ще се роди с доста коса.

Виж още: Войната на плеймейтките: Обиди ли Моника Валериева приятелката си Светлана Гущерова с тези думи?

Но от посланието на Силвия разбираме, че бебето се споделя Даниел. В обява в нейната Instagram страница събира честитки от почитатели, измежду които е и рапърът Венци, който пожелава най-важното - Даниел да е жив, здрав и доста да радва родителите си. 

Виж още: Дивна е тотално преобразена и в супер форма, по какъв начин го реализира

" До преди една година не знаех, че идната ми Коледа ще протече в очакване не на Дядо Коледа, а на нещо доста по-голямо и приказно... Любимата ми декорация у дома към този момент не е елхата с блещукащите лампички, а дребното бебешко легълце. Опаковането на дарове е сменено с пакетиране на багаж за родилното. Вече не чакам подарък под елхата...Очаквам теб, малко дребосъче ", написа малко преди Коледа половинката на Ванката.

Изображение: https://www.instagram.com/silvia.iordanowa/
https://www.instagram.com/vankagram/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР