Светът на смесените бойни изкуства едва ли е виждал по-завършен

...
Светът на смесените бойни изкуства едва ли е виждал по-завършен
Коментари Харесай

Хабиб Нурмагомедов посочи човека, който го е удрял най-силно в октагона

Светът на смесените бойни изкуства надали е виждал по-завършен войник от Хабиб Нурмагомедов, само че даже пенсионираната легенда не би посмял да отпише всичките си съперници. Той посочи един всред всички, отговаряйки на въпроса - кой е удрял най-здраво в осмоъгълника.

„ Този пич - Джъстин Гейджи, удря като камион. Никой не ме е удрял толкоз мощно, колкото Гейджи. Неговите удари с крайници, неговите удари с ръце, лявото му кроше, дясното му кроше, ъпъркътите... Той в действителност удря. Когато бях в осмоъгълника с него си мислех само по какъв начин да го смъква на земята и да го приключа там “, сподели 33-годишният дагестанец, представен от MMA.bg.

Хабиб остави след себе си 29 следващи победи в UFC, като в никакъв случай не застана на губещата страна. Единствено кончината на татко му при започване на пандемията може би го накара да спре със спорта. Последният му мач бе точно против Гейджи на 24 октомври 2020 година

На 19 март 2021 година шефът на UFC Дейна Уайт публично одобри поръчката за пенсия от Нурмагомедов, като оваканти шампионския пояс в лека категория.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР