Светът на шоубизнеса винаги е бил интересен, а съвременните звезди

...
Светът на шоубизнеса винаги е бил интересен, а съвременните звезди
Коментари Харесай

elton: jewel box - динозаврите на музикалната сцена не изчезват

Светът на шоубизнеса постоянно е бил забавен, а актуалните звезди се надпреварват да ни изненадват, както в персонален, по този начин и в професионален проект. Но какво се случва с огромните имена на сцената и случва ли се нещо въобще? Ами случва се. И още по какъв начин.
 Принц Хари, Меган Маркъл и поддръжката на Елтън Джон
Звездният съдружник на Хари и Меган

Знаел ли е някой за проектите им

Един от динозаврите в поп културата на XX век - сър Елтън Джон, напълно скоро ще зарадва ценителите със своя нов план - " ". На 13 ноември той ще пусне специфичен комплект, озаглавен " Elton: Jewel Box ", съдържащ най-хубавото, което е създавал през годините.

Колекцията обгръща цялата кариера на музиканта, от 1965-2019 година и включва 148 части, персонално подбрани от Елтън Джон.

Между тях са неиздаденото до момента парче " Sing Me No Sad Songs " от 1969 година, както и песента " Here " s to the Next Time " от 1967 година (по това време той към момента е прочут като Рег Дуайт). Най-добрият сингъл във Англия за 1976 година " Don " t Go Breaking My Heart ", записан в дует с Кики Ди, също влиза в колекционерското издание.

Публикация, споделена от (@eltonjohn) на Сеп 17, 2020 в 4:10 PDT

" Да се ​​ровя обратно във всеки интервал от кариерата ми, с толкоз детайлности за Jewel Box, беше безусловно наслаждение ", сподели Елтън Джон пред медии и добави, че групата, с която са записвали първоначално е била " навероятна, а песните просто се изляха от нас ".

" Elton: Jewel Box " е солиден и впечатляващо изглеждащ комплект от " заровени съкровища, скъпоценни камъни и блестящи колекционерски предмети от емблематичния музикант ", написа Rock Cellar Magazine.

" Jewel Box " ще излезе в разнообразни формати, в това число като кутия, съдържаща осем компактдиска, първокласна книга с фотографии и мнения на изпълнителя, LP версия (Long Play) с четири, три и два записа.

" Кутията за бижута " ще пристигна и с опция за цифрово евакуиране посредством стрийминг услуги.

на Сеп 14, 2020 в 8:28 PDT

И до момента в който тази година концертите остават за назад във времето, Елтън Джон разгласи, че още веднъж счита да обиколи Северна Америка, и по-точно през 2022 година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР